17 ročný Sýrčan po znásilnení 12 ročnej Švédky: Nevedel som, že sex s neplnoletou je u vás trestný

04.05.2018 11:31

V priebehu tohto týždňa sa konali vo viacerých švédskych mestách súdne procesy proti mladým migrantom, ktorí znásilnili švédske ženy. Takmer neprejde týždeň, aby sa vo Švédsko neodohrávali podobné prípady.

Zatiaľčo niekoľkí švédski právnici a aj nepatrná časť švédskych žurnalistov (tí, ktorí sa neboja a majú odvahu) otvorene poukazujú na to, že za prevažnú časť znásilnení vo Švédsku sú zodpovední migranti, tak politici a vláda sa tejto háklivej téme čoraz viac vyhýbajú a verejnosť len klamú a veci zahmlievajú.

Švédska vláda nechce povoliť uverejňovanie štatistík o etnickom pôvode tých, ktorí sa dopustili znásilnenia, ale dokonca to platí aj v prípadoch iných kriminálnych činov, ak ide o migrantov.

Švédsky minister justície Morgan Johansson zašiel v tejto záležitosti až tak ďaleko, že vypracoval návrh zákona, ktorý umožní špeciálnu cenzúru v internete spôsobujúcu blokádu informácií o osobných údajoch kriminálnych migrantoch. Táto cenzúra nebude platiť len pre niekoľkých odborníkov, ako sudcov a obhajcov, ktorí budú involvovaní do súdnych procesov kriminálnych migrantov.

Niečo také je absolútne absurdné a nepochopiteľné – švédska vláda, ktorú volia Švédi a ktorá má robiť všetko preto, aby hájila ich práva a ich záujmy, robí všetko preto, aby chránila kriminálnych migrantov na úkor vlastného národa.

17 ročný mladík, ktorého švédsky žurnalista Joakim Lamotte identifikoval ako sýrskeho uchádzača o azyl, mal tento týždeň proces v meste Uddevalla za dvojnásobné znásilnenie 12 ročnej Švédky, ktoré sa udialo v júni 2017.

Súd ho za to odsúdil len na 6 mesiacov. Nepochopiteľne a nezodpovedne benevolentný trest!

Takéto rozsudky, keď v krajine znásilňujú moslimskí migranti, sú ale vo Švédsku obvyklé. Pre súdom sa mladík obhajoval tým, že nevedel, že vo Švédsku je sex s neplnoletou trestný. To, že dievča znásilnil nepripustil vôbec - tvrdil, že sex sa konal s jej súhlasom.

Dotyčný mladý muž sa vo Švédsku dopustil už predtým viacerých kriminálnych deliktov, pri súde však bol prvý krát až v tomto prípade.

Nedivme sa preto, keď migranti vnímajú demokraciu len ako slabosť štátu, kde môžu robiť čokoľvek takmer beztrestne alebo dokonca celkom beztrestne.