Ak korona prepukne v Afrike, tak migranti ňou štedro "obohatia" EÚ. Brusel i OSN mlčia!

16.02.2020 23:28

Okamžite stop migrácii do EÚ! Toto je zlyhanie politiky EÚ na celej čiare. Ale aj zlyhanie OSN, ktorá svojím migrantským paktom extrémne ohrozila bezpečnosť Európy, lebo prúdy migrantov tak ako nám prinášali teroristov a islamistov, tak nám budú prinášať korona-epidémiu, lebo prvý nakazený v Afrike už bol zaregistrovaný.

Afrika so svojou mizernou hygienou a katastrofálnymi nemocnicami je predestinovaná k tomu, aby epidémia, ktorá ak tam prepukne (čo je pravdepodobné – hovoria o tom viacerí epidemiológovia, napr. z Honkongu), sa potom už len šírila obrovskou rýchlosťou, podobne ako sa nezadržateľne a lavínovite šíri reťazová reakcia uránu v atómovej bombe, akonáhle sa raz rozbehne.

Strach pred koronou už dosiahol Afriku a keď tam teraz prepukne táto brutálne nebezpečná vraždiaca infekcia, a na svete ešte nebude žiadna efektívna očkovacia látka, tak niet záchrany pre obrovský počet ľudí.

Nemecké ministerstvo zdravotníctva už vypracovalo prísne utajovanú správu na tému:

Nebezpečie, ktoré hrozí Nemecku a EÚ  od korona-epidémie privlečenej africkými migrantami.

A skutočne, ak sa vražedná nákaza rozšíri naprieč africkým kontinentom, tak radšej nemyslime na to, čo nám to môže priniesť. Tu sa zabúda a či ani nevie, že v Afrike je asi milión Číňanov – odborníkov, ekonomických poradcov, gastarbeiterov. V Číne sú zas státisícky Afričanov, z veľkej časti študentov. A tí samozrejme aj lietajú medzi Čínou a Afrikou.

V Afrike sú už teraz početné rozsiahle oblasti postihnuté rôznymi epidémiami, ako tuberkolóza, HIV, malária a ďalšie. A tie úbohé zdravotné systémy, ktoré v Afrike sú k dispozícii, sú tým enormne preťažené a ich kapacity sú vyčerpané.

Ak ich teraz zasiahne taká hrozivá epidémia, ako je infikovanie ľudí koronou, tak sa tieto zdravotné systémy úplne zosypú. A korona-epidémia bude mať prakticky neobmedzné možnosti šírenia sa. A to o to viac, že v Afrike je absolútny nedostatok kliník, lekárov, zdravotného personálu.

A tak v panike a strachu pred ničivou, smrť prinášajúcou nákazou sa vydajú záplavy zúfalých na všetko odhodlaných migrantov cez more k nám.

Aký apokalyptický scenár nám potom hrozí, určite nemusím líčiť.

Do Nemecka dopravilo lietadlo len niekoľko desiatok nemeckých občanov z Číny, ktorí boli z letiska v autobusoch okamžite dopravení do karantény, kde boli viac ako dva týždne.

Hoci napokon všetko dobre dopadlo, aj tak sa už šíril krajinou strach a nepokoj a média, minister zdravotníctva i experti museli veľa vysvetlovať a upokojovať.