Ako to bolo v Chemnitzi naozaj: Merkel vraždu azylantami „pretočila“ na prenasledovanie azylantov

28.08.2018 23:12

Pri konfrontácii dvoch skupín mužov – azylantov proti Nemcom, bol jeden Nemec zabitý a dvaja Nemci ťažko zranení.

Ale kancelárka oznámila ústami svojho hovorcu svoje stanovisko o demonštrácii v uliciach mesta Chemnitz, ktorá bola len vyjadrením rozhorčenia občanov z brutálneho zločinu a hnevu voči azylovej politike Berlínu, nasledovne :

„Takéto zhromaždenia, počas ktorých sa robí pohon na ľudí inej rasy a iných etník, alebo kde sa šíri v uliciach nenávisť, niečo také nikdy nedovolíme.

Presne v tomto zmysle o chemnitzkej vražde informovali aj promerkelovské nemecké médiá, bez štipky objektivity a len prekrúcajúc fakty.

Pravda je však celkom iná a je dokonca obsiahnutá aj v krátkom policajnom vyhlásení, kde sa hovorí o tom, že ani jedinému migrantovi sa nestalo nič počas demonštrácie nahnevaných občanov z Chemnitz, ktorí boli médiami označovaní len ako zberba, rasisti a nacisti.

Už o deň neskôr prízvukovala Merkel v rámci svojho letného interview pre ARD, že  je kancelárkou migrantov. Ku krvavému zločinu v Chemnitzi povedal jej hovorca len tak mimochodom, že ide o niečo hrozné a že bude konzekventne prešetrený.

Ak však ide v iných prípadoch o útoky na azylantov, tak médiá reagujú úplne inakšie – oslavujú proazylantských demonštrantov ako hrdinov a skvelých občanov.

V týchto súvislostiach musím bezpodmienenčne pripomenúť nasledovnú skutočnosť:

Keď Sasi pred 29.  rokmi zvrhli v NDR systém Honecker a na masových demonštráciách prevolávali: „Wir sind das Volk a Das ist unser Land“ (My sme národ a Toto je naša krajina), tak ich Západ a vláda v Bonne nadšene oslavovali ako hrdinov.

Ale keď teraz tí istí Sasi v Chemnitz prevolávali to isté a bránia sa proti „prevzatiu“ ich krajiny politickým islamom a masami migrantov, ktorí prinášajú svoju (ne)kulúru a chcú, aby ju každý akceptoval a či prebral, tak sú označovaní kancelárkou a jej poskokmi za zberbu, za neonacistov a za rasistov.

To ale nie je nič iné ako prejav rasizmu voči časti vlastného národa!

Ešte doplním informáciou zo sociálnych médií:

Den beiden Tatverdächtigen, einem 23-jährigen Syrer und einem 22-jährigen Iraker, wird „gemeinschaftlicher Totschlag“ vorgeworfen. Sie sitzen in Haft. Noch sind die Hintergründe des Messermordes nicht klar. Schritt der 35-jährige Tischler gemeinsam mit zwei weiteren Freunden ein, als Frauen von Migranten belästigt wurden? Oder wurde die Gruppe während einer Bankomat-Behebung überfallen? Eines ist aber traurige Gewissheit: Daniel H. hinterlässt eine Frau und einen siebenjährigen Sohn.   

Preklad:

23 ročný Sýrčan a 22 ročný Irakčan sú obvinení z vraždy. Sú vo väzbe. Ešte nie je objasnený dôvod vraždy. Bránil 35 ročný stolár s dvoma priateľmi ženy, ktoré migranti obťažovali? Alebo boli muži prepadnutí, keď si vyberali peniaze z Bankomatu? Isté je ale jedno: Daniel H. zanecháva ženu a sedemročného syna.