Ako vzniklo ľudstvo - 2. časť

16.08.2014 00:18

V roku 1982 potom prišlo pre všetkých tých, ktorí nepoznajú texty starých Sumerov, veľmi prekvapujúce oznámenie NASA. Znelo tak, že skutočne existuje isté nebeské teleso veľkých rozmerov, ktoré zmienené poruchy dráh Urána a Neptúna spôsobuje.

O rok neskôr ho doplnili astronómovia z Jet Propulsion laboratory v Kalifornii hlásením, že IRAS - infračervený teleskop jednej kozmickej rakety - objavil ďaleko za Plutom, v našej slnečnej sústave, tajuplný kozmický objekt, ktorý má približne štvornásobnú veľkosť Zeme a sa k nej približuje. Nevyjadrili sa k tomu, či ho považujú za planétu, ale pradávne sumerské poznanie o ňom vedelo a pre sumerských mudrcov išlo jednoznačne o planétu!

V tom istom roku boli nájdené v Antarktíde kamene, ktoré podľa vedcov sú úlomkami z Mesiaca a Marsu. Vedci nemajú žiadne vysvetlenie na to, ako sa tam dostali. Len špekulujú a tvoria hypotézy, ale žiadne istoty. Ak by však akceptovali sumerské opisy o vzniku slnečnej sústavy, tak by vysvetlenie okamžite mali! Tým by však úplne torpédovali a narušili náš tradičný klasický svetonázor. Moderná veda je tu - symbolicky vyjadrené - novovekou inkvizíciou, ktorá podobne ako cirkev v stredoveku umlčala Galileiho, lebo jeho fyzika rozbíjala tradičný religiózny svetonázor, a tak len usilovne a autoritatívne diskriminuje tých vedcov, ktorí sa odvážia rušiť staré spráchnivelé vedecké dogmy!!!

Sumerský epos o stvorení hovorí o všetkom jasnou rečou - ale len pre toho, kto ho neodmieta, ako obyčajný rozprávkový mýtus. Klasickí vedci buď nevedia, alebo ignorujú skutočnosť, že všetky mýty tohto sveta majú však vždy aj racionálne a logické jadro!

Dokonca aj naša dnešná moderná metóda umelého rozmnožovania ľudských embryí prostredníctvom umelého oplodnenia ženského vajíčka a následná transplantácia zárodku do maternice, je presne taká istá, ako metóda popísaná Sumermi pred mnohými tisícročiami. 

O všetkom tom hovorí  dlho stratená a opäť najdená sumerská kniha Enki. 

 

pokračovanie nasleduje