Baerbock ako kancelárka bude oveľa nebezpečnejší globalistický „dravec“ ako Merkel

23.08.2021 23:14

Annalena Baerbock sa stala na základe tzv. Frauenbonusu kandidátkou Zelených na úrad kancelára Nemecka.

Hoci ju vyniesli na výslnie nemeckej politiky tie isté sily ako aj Merkel, tak je pre zvyšky demokracie a slobody, ktoré ešte v EÚ sú oveľa nekompromisnejším, neľútostnejším a globalistickejším „hrobárom“ ako bola východonemecká Angela.

Napriek tomu,  že v posledných mesiacoch bolo odhalených niekoľko nepravdivých údajov a klamstiev v jej biografii a aj viacero plagiátov v jej publikáciách, nik jej nestrhol z hlavy „korunu“ kandidátky na kancelárstvo. Niečo také, čo urobila  je predsa absolútne nedôstojné pre človeka, ktorý sa chce stať nemeckou kancelárkou.

Sily, ktoré ju spravili šéfkou Zelených a ktoré ju vyhlásili za mladú energickú globálnu Führerin, by ju pre také „malichernosti“ v žiadnom prípade nenechali padnúť.

Napriek tomu aj v Nemecku vie len málokto, kto táto žena naozaj je a aké sú jej „ideály“ a koho záujmy by ako kancelárka presadzovala.

Predovšetkým o.i. za ňou stojí známy globalista Klaus Schwab a vplyvný miliardár George Soros. A extrémne ju podporuje aj Svetové Hospodárske Fórum. Tam absolvovala aj päťročný vzdelávací program pre špičkových vedúcich globalistov.

Z tejto „retorty“, kde sa formujú vysokokvalifikované globalistické kádre vyšla aj Angela Merkel, i španielský premiér Aznar, britský premiér Blair, francúzsky prezident Sarkozy a mnohí ďalší.

A všetci si príkladne plnili a či plnia svoje globalistické záväzky. Takisto bude fungovať aj mladá globálna Führerin Baerbock, ak sa stane kancelárkou a bude horlivo slúžiť globálnym elitám.

Už len dodám, že program Zelených a agenda Svetového Hospodársksho Fóra sú takmer identické – a to hovorí za všetko.

Každé ďalšie slovo je zbytočné, lebo takmer celé ľudstvo už predalo svoju dušu globalistom, ktorí mu sľubovali za to pozemský raj a keď u mnohých teraz prichádza vytriezvenie, lebo zbadali, že to nie je raj, ale len peklo, plné globálnych „démonov“, tak je už neskoro, veľmi neskoro.

Z rafinovanej pasce globalistov už niet úniku. Sedíme v nej príliš hlboko a celkom bezmocne.