Biden podporí Merkel: Ako prezident uzná milióny ilegálnych migrantov v USA

25.11.2020 23:20

Toto je aj pomoc a podpora pre kancelárku v jej „preslávenej“ utečeneckej politike od jej obľúbenca Bidena. 

Počas rozhovoru, ktorý s Bidenom urobil Lester Holt pre NBC News zopakoval „zvolený“ prezident Biden to, čo nedávno vyhlásil.

Po nástupe do Bieleho Domu sa postará o to, aby viac ako 11 miliónov ilegálnych migrantov (experti odhadujú, že ich je v USA 15 až 20 miliónov) dostalo amnestiu. Ako oznámil, tak to bude jeho prednostne prvá pracovná aktivita ako prezidenta.

Holtovi povedal:

„V tejto súvislosti budú isté veci závisieť aj od Kongresu a od toho či bude so mnou spolupracovať alebo nie. V každom prípade ale v priebehu prvých 100 dní, keď budem v Bielom Dome – to sa zaväzujem – predložím Senátu nový migračný zákon, ktorý po schválení umožní udelenie občianstva USA všetkým tým, ktorí žijú v krajine ilegálne a bez akýchkoľvek dokumentov“.

Ak je pravdou, čo bolo napísané v Breitbart, tak niekoľkí Republikáni v Senáte už prejavili záujem s  Bidenom spolupracovať na novom migračnom zákone.

To, čo chce urobiť Biden (noví USA občania „vyrobení“ z miliónov migrantov majú Demokratom zaručiť ako voliči vládu na „večné časy“), je však cynickým výsmechom 24 miliónov občanov USA, ktorí sú v súčasnosti nezamestnaní, prípadne časť z nich má len „minijob“, v ktorom zarobí len niekoľko sto dolárov.

Preto nový migračný zákon, ak sa stane realitou, tak môže viesť v USA k veľkým nepokojom.

V každom prípade tento zákon povzbudí aj prívržencov migrácie v EÚ, aby napodobnili Bidena.