Bidenovci: Je to rodina organizovanej kriminality

17.10.2020 23:17

Tretieho novembra sa v USA konajú voľby prezidenta – bude to opäť Donald Trump, alebo vyhrá Joe Biden? Mainstream v USA i v Nemecku už urobil z Bidena istého víťaza a neúnavne mu vytváral profil bezúhonného vysokomorálneho muža a Trumpa zároveň neustále démonizoval.

New York Times dokonca vyzval  občanov USA, aby „zlého“ Trumpa odvolili a dali svoje hlasy Bidenovi.  Niečo také je obrovský škandál – noviny, ktoré o sebe tvrdia, že sú nezávislé a majú byť objektívne a nestranné, chcú takto trestuhodne manipulovať dospelých občanov a pre nich určovať, kto je dobrý a kto je tu zlý.

V piatok večer 16. októbra napadol Donald Trump mimoriadne tvrdo svojho protikandidáta Joe Bidena a jeho rodinu. Počas svojho volebného vystúpenia na Floride prehlásil, že Bidenovci sú rodinou organizovanej kriminality.

To je veľmi vážne obvinenie a vyplýva z toho nasledovné:

Ak je to klamstvo, čo zaručene bude tvrdiť pro-Demokratický USA mainstream, tak Biden musí proti Trumpovi podniknúť právne kroky,  teda dať vec na súd a dokázať, že Trump luhal. Ak tak ale neurobí, potom nepriamo prizná, že Trump povedal pravdu.

Trump na Floride povedal, že ide o koruptné obchody Bidenovcov, ktoré robili  v Ukrajine a v Číne.

Aj pri ďalšom volebnom vystúpení v ten istý  deň  v meste  Macon v spolkovom štáte Georgia pred svojimi prívržencami (prevolávajúcimi „Lock them up“ – „Zatvorte ich“), vo svojej reči viackrát zdôraznil, že Joe Biden a jeho rodina patria do väzenia.

O.i. prezident  tam povedal:

„V priebehu posledných mesiacov sme zistili, že Joe Biden je koruptný politik.“

Donald Trump už počas svojho volebného boja v roku 2016 opakovane žiadal, aby zatvorili do väzenia Hillary Clinton, ktorá s ním súperila o prezidentské kreslo.

Hillary ako ministerka zahraničia USA preposielala množstvo E-mailov, ktorých obsahy mali ostať prísne utajené, prostredníctvom jedneho privátneho E-Mail-servera.

FBI – vtedy prevažná časť tejto organizácie bola pod vplyvom Demokratov – mala záležitosť vyšetriť. Napriek tomu ale nebolo nič podniknuté a nebolo zavedené nijaké vyšetrovania Hillary Clinton a všetko bolo odložené ad acta.