Bola to opäť mRNA vakcína? Za stratou tohto amatérskeho futbalistu smúti celé Taliansko!

19.04.2024 20:08

Tragická smrť otriasla talianskym futbalom. Mattia Giani (26) po strele na bránu náhle skolaboval a krátko nato zomrel v neďalekej nemocnici.

 

Dráma sa odohrala v najvyššej talianskej amatérskej lige počas zápasu medzi Castelfiorentino a Lanciotto Campi v Toskánsku. V 15. minúte Giani vystrelil na bránu, potom sa okamžite chytil za hruď a skolaboval.

 

Hráči, dozor a diváci okamžite zalarmovali pohotovostného lekára a začali s resuscitačnými opatreniami. 26-ročného mladíka previezli do nemocnice, kde však zomrel na následky zástavy srdca.

 

"V takejto chvíli niet slov. Je to neuveriteľná tragédia a srdcervúca bolesť,“

vyjadril svoj smútok smúti starosta Castelfiorentina Alessio Falorni.

 

Jeho klub tiež zverejnil príspevok na Facebooku a vyjadril sústrasť!

 

Mimoriadne tragické: Giani, ktorý vyrastal neďaleko Pisy, bol dlhý čas mimo hry pre vážne zranenie a svoj comeback oslávil až v nedeľu. Práve tento deň, na ktorý sa tak veľmi tešil, sa stal posledným v jeho veľmi mladom živote.

 

V mladších rokoch hrával za Empoli a Pisu a potom sa dostal do Serie D (štvrtá divízia).

 

Táto smrť vyvolala veľký smútok v celom Taliansku. Prezident Talianskeho futbalového zväzu Gabriele Gravina bol tento týždeň hlboko zarmútený a vyzval na minútu ticha na každom ihrisku v krajine.

 

Ako vždy v podobných prípadoch, ktoré pribúdajú a pribúdajú a ktoré ešte pred niekoľkými rokmi boli abolútnou výnimkou, príde informácia,  že príčina náhlej smrti nie je známa.