Cesta do postdemokratickej diktatúry: Antidemokratická Kanada: Lekársky zákon, ktorý robí z lekárov a zdravotníkov poslušných vazalov politiky a jej nariadení

25.04.2024 12:58

Kanada je jednou z najradikálnejších krajín, čo sa týka zavádzania antidemokratických nariadení a rušenia základných práv a občianskych slobôd za posledné 4 roky. Na národnej a miestnej úrovni bolo zavedených niekoľko neuveriteľných zákonov a nariadení. Jedným z nich je aj lekársky zákon.

 

Konkrétne ide o zákon 36, zákon o zdravotníckych profesiách a povolaniach (HPOA) z Britskej Columbie (BC) v Kanade.

Kanadská spoločnosť pre vedu a etiku v medicíne uviedla, že sestry a zdravotníci už opúšťajú krajinu.

 

Zmienená Spoločnosť vydala nasledujúca výzvu a vysvetlenie významu zákona:

 

KONIEC VZŤAHU LEKÁR A PACIENT – KONIEC SÚKROMNÉHO LEKÁRSKEHO PORADENSTVA.

JE TO UŽ KOMPLETNÁ ŠTÁTNA KONTROLA ZDRAVOTNEJ STAROSTLIVOSTI

 

1. Všetci lekári v BC musia teraz dodržiavať zdravotné smernice stanovené politikou pre svojich pacientov, inak riskujú sankcie vrátane straty lekárskej licencie.

 

2. Nedodržanie terapeutických smerníc Ministerstva zdravotníctva môže mať za následok pokutu až do výšky 200 000 USD alebo 500 000 USD (spoločnosť) a trest odňatia slobody od 6 mesiacov do dvoch rokov.

 

3. Anonymné sťažnosti na vysoké školy môžu mať za následok krátkodobé pozastavenie povolenia štúidia na výkon lekárskeho povolania pred prešetrením sťažnosti.

 

4. Zástupcovia zvolení politikmi sa teraz môžu vlámať do zdravotníckej praxe a skonfiškovať spisy pacientov

 

Zaistite preto záznamy pacientov a obmedzte prístup do tohto zariadenia bez príkazu na prehliadku alebo súdneho príkazu.

 

5. Odmietnutie akceptovať všetky vakcíny a terapie predpísané ministerstvom bude mať pravdepodobne za následok odobratie licencie na výkon lekárskej praxe.

 

6. Univerzitné poradné výbory teraz pozostávajú len z vládnych zástupcov.

 

7. Všetky „samoregulačné“ zdravotnícke profesie v BC sú riadené výlučne politikmi a ich zástupcami s pomocou poverených osôb Ministerstvo zdravotníctva.

 

8. Kabinet a minister zdravotníctva môžu preskúmať všetky nariadenia, kódexy,

normy alebo pravidlá vydané v zahraničných jurisdikciách alebo medzinárodných orgánoch.

 

9. Nový zákon o zdravotníckych povolaniach a vyžaduje ďalšie objasnenie nedefinovaných pojmov používaných v zákone, ako napríklad „nepravdivé alebo zavádzajúce informácie“, ktoré môžu vládou poverení komisári definovať podľa vlastného uváženia a bez konzultácie so zdravotníckymi pracovníkmi.

 

 

Návrh zákona 36 bol jedným z najobsiahlejších zákonov, aké kedy boli v Britskej Kolumbii schválené. Pozostával zo 645 odsekov a 276 strán a 24. novembra 2022 získal kráľovský súhlas. Diskutovalo sa o 233 sekciách. 

Ale 412 odsekov nebolo diskutovaných, lebo boli v rozpore s vlastným stanoveným rokovacím poriadkom v zmysle BC Constitution Act ! 

 

Bývalý top farmaceutický manažér a bývalý vicešéf oddelenia výskumu alergií a respiračných chorôb v spoločnosti Pfizer, Dr. Mike Yeadon (písal som o ňom 27.12.2020 v článku Exvicešéf firmy Pfizer varuje ľudstvo pred masovým očkovaním proti korone vakcínou z Mainzu) hovorí k lekárom a vyzýva ich:

 

„Toto je neuveriteľne znepokojujúce.

 

Preboha, členovia lekárskej profesie, ak nevystúpite a nepoviete verejnosti, čo sa deje, aj vy budete nútení opakovane prijímať úmyselné toxické injekcie, aby ste si udržali prácu.

Ak budete mlčať, urobíte nesprávne rozhodnutie. Páchatelia sa nezastavia.

 

To, čo nezohľadňujú všetky tieto zákony a nariadenia, sú práva pacientov. Každý pacient si môže vybrať správnu liečbu pre seba. Ak je určitá, účinná liečba zakázaná politikou, napríklad ivermektínom, alebo v extréme vitamínom D pri všetkých typoch imunitných ochorení, tak tým aj pacienti strácajú právo na sebaurčenie.“

 

A Yeadon má určite pravdu, keď hovorí, že zákon nie je ojedinelým prípadom, ale plánom globálneho rozvoja a diktátu politiky globalistických elít.

Ako bolo oznámené, vo Francúzsku už existujú podobné, ak nie ešte prísnejšie obmedzenia účinnej lekárskej liečby. Nedávno som o tom písal, čo odhlasoval francúzsky Parlament.