Chossudovsky: Očkovací Covid-pas a digitalizácia človeka znamenajú navždy koniec slobody!

15.09.2021 23:17

Kanaďan Michel Chossudovsky je ruského pôvodu (otec Jevgenij sa narodil v Rusku) a je veľkým prívržencom Donalda Trumpa. Je profesorom ekonomiky a expertom pre globalizáciu. Má vlastný internetový portál globalresearch.ca, ktorý je v oblasti tém globalizácie najčítanejším. O. i. dlhodobo analyzuje vyplyv korona pandémie na globalizáciu.

Podľa neho v súčasnosti ľudstvo zažíva najvážnejšiu a najnebezpečnejšiu sociálnu a ekonomickú krízu v histórii

Chossudovsky:

 „Celkom určite to nebolo vlastné rozhodnutie Emmanuela Macrona, keď vyhlásil nutnosť zavedenia digitálneho očkovacieho pasu pre všetkých. On len oznamoval príkaz, ktorý dostal od svojich sponzorov. Kto chce porozumieť súčasnú politickú situáciu vo svete a jej vývoj, ten si musí uvedomiť tento fakt. Toto je killer-vakcína a žiadny omyl – je to produkt systematických lži. 

V partnerstve niekoľkých, medzi nimi aj Billa Gatesa,  s WEF (Svetové Hospodárske Fórum) bolo rozhodnuté a dohodnuté, ako majú a musia byť ľudia digitalizovaní.

Klaus Schwab sa dokonca sám vyjadril, že digitalizovanie ľudstva je už rozhodnutá vec. Už sme sa dostali do epochy  digitálneho tyranstva a v tomto kontexte je potrebné vnímať aj zavedenie digitálneho očkovacieho pasu.“

20. februára vyhlásil Tedros Adhan Ghebreyesus z WHO, že sa nachádzame krátko pred pandémiou a kým boli zámerne ničené letecké spoločnosti, ľudia strácali svoje existencie a ekonomika bola brutálne destabilizovaná, tak Bill Gates zväčšil svoj majetok o 60 percent.