Demokracii v Európe odbila posledná hodina – azylová politika a migrácia sú jej katmi

15.07.2018 22:49

V podstate je už celkom jedno, na čom sa uznesú parlamenty jednotlivých štátov EÚ v oblasti azylovej politky a masovej migrácie. Čo myslíte, prečo to ale už nebudú môcť nikdy zaviesť do praxe? Z jednoduchého dôvodu.

Preto, lebo globálny UNO pakt, ktorý bude „riešiť“ celosvetovú masovú migráciu (a ktorý pripravili a nariadili „isté vysoké kruhy“) je už fakticky dohodnutou vecou a čoskoro bude imperatívne nariadený všetkým členským štátom.

Viaceré špeciálne komisie EÚ a OSN pripravujú usilovne a v „tichosti“ realizáciu neporovnateľne masovejšej migrácie do Európy, ako sme ju zažili doteraz.

Bude to historická udalosť obrovských dimenzií a v jej dôsledku už v blízkom časovom horizonte stratia národné štáty právo určovania a riadenia svojich spoločenstiev a celú globálnu presídlovaciu politiku bude rigorózne určovať a tvrdo presadzovať Brusel a OSN.

Byrokrati v Bruseli v súčasnosti už vypracovávajú presné pravidlá a zákonitosti globálnych štandardov, podľa ktorých sa všetko spustí do chodu, a to tak, aby to bol už navždy ireverzibilný proces.

V tom momente, keď sa tento proces spustí, bude v Európe demokracia de facto ukončená a bude pretransformovaná do tzv. globálnej „demokracie“, ktorá samozrejme už viac žiadnou demokraciou nebude. A aj tradičné štáty, ako sme ich poznali, fakticky prestanú existovať. Vysoká kasta imperialistických globalistov, úplne odtrhnutá od sveta bežných smrteľníkov, bude určovať chod sveta.

Známa a nezávislá nemecká žurnalistka Eva Herman (ktorú už pred niekoľkými rokmi ARD, kde bola 17 rokov špičkovou moderátorkou a obľúbenou hlásateľkou správ, vyhodila, a to pre jej „nepríjemne“ priamu reč) zhromaždila všetky fakty, z ktorých jednoznačne vyplýva, že  letné nemecké „divadlo“ Seehofer versus Merkel slúži len na odvrátenie pozornosti verejnosti od toho, čo Brusel a OSN s nami chcú urobiť.