Denník Pravda porušuje čl. 26, ods. 3 Ústavy SR: "Cenzúra sa zakazuje"

13.05.2018 22:43

Dnes mi niekoľkí priatelia, ktorí blogujú v Pravde, respektíve sú jej čitateľmi, poslali maily, kde ma informovali o týchto dvoch blogoch, ktoré si môžete dole nižšie prečítať. Prosili ma, aby som to publikoval na mojej webovej stránke, ktorá má každodenne veľké množstvo čitateľov zo SR a z viac ako 30 štátov, kde žijú Slováci.

 

Denník Pravda porušuje čl. 26, ods. 3 Ústavy SR: „Cenzúra sa zakazuje“. Chýba cca 1000 príspevkov do debaty k článku „Viac Slovákov si myslí, že za socializmu sa žilo lepšie. . "

13. mája 2018 10:49, Prečítané 1 378x, Milan Tréger, Nezaradené

Tešil som sa na debatu k tomuto k tomuto článku do ktorej prispelo 1054 diskutujúcich, ale Pravda zverejnila len 54 príspevkov. Keďže pre Agentúru Fokus sa vyslovilo 1046 respondentov, čitatelia si mohli porovnať názory respondentov s názormi 1054 čitateľov. Z akého dôvodu to Pravda neumožnila?

Podobný osud postihol aj debatu k článku „Agrorezort dal dotáciu podnikateľovi Beljajevovi, aby si postavil rybník, tvrdí OĽaNO“, kde malo byť uverejnených 193 príspevkov do debaty.

Protestujem proti tomuto flagrantnému porušovaniu Ústavy SR a žiadam nápravu.

 

PREČO ZMIZLO množstvo diskusií pod blogmi? ? ? Patrilo by sa ospravedlniť, alebo vysvetliť!

13. mája 2018 09:08, Prečítané 1 662x, simon22, Nezaradené

Tento blog adresujem adminom a moderátorom BLOGU a DISKUSIÍ pod blogmi v Pravde….  Zo soboty na nedeľu z 12 na 13.5. 2018 ZMIZLO  MNOŽSTVO DISKUSIÍ pod rôznymi a možno aj všetkými BLOGMI!!! Buď ide o neprípustnú cenzúru niektorého z hlúpych moderátorov diskusií , alebo jednoducho o omyl či technické zlyhanie. AK to bol omyl  a ľudská chyba, už tu mal byť BLOG ADMINA s ospravedlnením sa blogerom a diskutérom… BOLO BY TO ĽUDSKÉ A NORMÁLNE. Ukázali by ste, že si vážite túto sekciu denníka …. NO NIČ, to znamená, že nás máte u prdele  a vôbec si nevážite sekciu blogov, ktorá Vám zvyšuje čítanosť a teda aj príjmy . Ste arogantní mazali, ktorých niekto ustanovil do funkcie a vy ju zneužívate. Lebo bezdôvodné zmiznutie kopy diskusií bez akéhokoľvek vysvetlenia považujem za neprípustnú AROGANCIU MOCI… Máte tú moc a tak ju zneužívate! HANBA!!! Ak šlo o technické zlyhanie, či technické opatrenie, stojí za to , to vysvetliť, ukázať, že nie sme tu len trpenou nutnou súčasťou hry na demokraciu  a slobodu slova!

P.S.: Viem že týmto porušujem pravidlá blogovania, no žiadam admina, aby ten blog nechal a zaujal k nemu stanovisko! ĎAKUJEM!