Dokončenie: Je to už"počasie ako zbraň"? - dlhodobo katastrofické počasie v Európe - 2. časť

17.06.2016 11:20

Že toto všetko nie je vôbec normálne, potvrdzujú  aj renomovaní meteorológovia, ktorí pre tento fenomén tiež nemajú nijaké vysvetlenie. Jeden z nich, Jörg Kachelmann, napísal na twitteri, že 2.júna padlo v Xantene neuveriteľných 111 litrov na kvadrátny meter. Pripomenul aj to, že búrky bývajú spravidla v horúcich dňoch, ale len veľmi zriedkavo, keď je 20 stupňov. V Európe sú však v tomto obdobi búrky už celé týždne aj pri teplotách pod 20 stupňov.

Americkí a anglickí vedci robili v spolupráci s armádou už pred viac ako 40 rokmi prvé experimenty, ako by bolo možné vytvoriť oblaky, z ktorých by výdatne lialo. Televízia n-tv vysielala pred niekoľkými rokmi o takých pokusoch dokumentárný film s názvom Kriegswaffe Wetter - Vojnová zbraň počasie.

Niekdajší pracovník britského Ministerstva obrany, Nick Pope potvrdil, že britská armáda pracovala na experimentoch za účelom vyrábania umelých mrakov. Projekt niesol meno Operation Cumulus. Pope 6.2.2011 povedal v televízii okrem iného: "Kontrola a ovplyvňovanie počasia môže byť vo vojne rozhodujúcim faktorom." 

V prípade súčasných katastrofických pomerov v dôsledku katastrofálneho počasia v Európe je možné nasledovné vysvetlenie: 

Špeciálne lietadlá dopravia do atmosféry vhodné chemikálie (odborníci v tomto prípade uvažujú o drobných kryštáloch jodidu strieborného - o ňom sa zmienil aj Pope), nasleduje navodenie tzv. chemtrails a potom sa uvedú do činnosti obrovské vysokovýkonné anténové zariadenia, ktoré sú tisícky kilometrov vzdialné. Tie emitujú vysokoenergetické rádiové polia, ktoré zasiahnu chemtrails nad určitým územím. Táto kombinácie vysokofrekvenčnej energie s chemikáliami má potom rozhodujúci vplyv na počasie. 

Vyslaná energia je emitovaná najprv do ionosféry, odkiaľ môže byť zamierená a reflektovaná na akékokoľvek miesto na Zemi. Jedno z takýchto anténových zariadení sa nachádza na Aljaške a je známe ako HAARP - Highfrequency Active Auroral Research Program. Písal som o tom podrobne už v mojej knihe v roku 1993. Američania oficiálne tvrdili, že slúžilo len na výskum ionosféry. Podozrivé na zariadení bolo už len to, že malo extrémne vysoký výkon - 3,6 megawatt.

To, že je možné ovplyvňovať počasie vysielaním vysokoenergetického žiarenia do atmosféry, je známe už od roku 1968, keď to dokázal známy nemecký fyzik a profesor Heinz Haber.

Fakt, že HAARP dokázal meniť počasie a vyvolávať obrovské búrky, potvrdil aj expert Nick Begich, ktorý v zmienenom n-tv filme povedal: "Američania to vo svojich HAARP-dokumentoch priznali, oficiálne to však popierajú."

Jeden z konštruktérov HAARP-u, Bernard Eastlund pracoval dokázateľne na projektoch ovplyvňovania počasia. V svojom patente US4686605 to presne opisuje.

Američania tvrdia (18.6.2014), že medzičasom "práce" s HAARP-om ukončili. Aj keby to bola pravda, tak podobných zariadení na rôznych miestach planéty majú niekoľko. Je samozrejmé, že takéto projekty sa taja a zapierjú non plus ultra.

Koniec