Dokončenie: Tragédia utečencov odbieha podľa diabolského plánu , 3. časť

01.09.2015 11:45


Pritom toto všetko je len začiatok, lebo do Európy budú chcieť prísť milióny ďalších utečencov a všetkých nebude možné prijať. Veľký počet z tých, ktorí sú už tu, nedostane nikdy prácu. Mnohí z utečencov nedostanú azyl a ostanú v Európe ilegálne,  a tak, aby prežili, budú donútení ku kriminalite.
Z toho všetkého vyplýva, že chaos a občianska vojna sú už dávno naprogramované.

Existuje dokument amerických expertov z roku 2014, kde je prognóza, že do roku 2025 USA nebudú viac existovať v súčasnej forme - už teraz tam vládne sociálny chaos a nepokoje a americkí politici ich ďalej provokujú. Existujú kruhy v úzadí, ktorým by vyhovovala "redukcia" svetového obyvateľstva aspoň o polovicu a potom vybudovanie nového svetového poriadku a vládnutie len jednej celosvetovej vlády. Inými slovami - potom by bol jednotný diktát pre celý svet.

 V súčasnosti je viac ako 65 miliónov ľudí na úteku pred vojnou, útlakom, extrémnou chudobou a hladom. Polovica z toho sú deti. Títo ľudia potrebujú pomoc. Väčšina Európanov ich odmieta a pociťuje voči nim hnev. Treba  ale konečne pochopiť, že hnev treba obrátiť na skutočných vinníkov: USA, UNO, Svetovú banku, Brusel a na všetkých ich politických a mediálnych pomocníkov!!!

 Na tomto mieste nasledovné otázky: Prečo sa stavajú domovy pre azylantov len vo štvrtiach, kde žijú ľudia sociálne slabí a nie vo štvrtiach boháčov? Prečo neubytuje nemecký prezident Gauck niekoľko desiatok utečencov vo svojom paláci? Prečo neotvoria svoje luxusné obrovské vily pre utečencov členovia vedenia zbrojárskych koncernov a zbrojárski lobbisti a neubytujú v nich tisícky utečencov? Pre nich by to bola maličkosť! Veď majú vinu na ich strašných osudoch - ich zbrane im rozbombardovali všetko.

Nerobia to len preto, lebo ľudia si už nechajú všetko páčiť!

Politici vedú len pekné reči o utečencoch, ukážu sa s nimi, fotia sa s nimi, navštívia ich, ako nedávno Angela Merkelová, ale nežijú s nimi, ako veľká časť "obyčajných" ľudí. Mnohí z týchto ľudí majú pred tým aj strach. Niečo také je legitimné - je to v ľuďoch: obavy pred neznámym a nepoznaným.

Sú to prirodzené ľudské inštinkty, a to bolo treba psychologicky rozoberať, dlho predtým, ako prišli utečenci. Je to cynizmus a hanba politiky, že sa v tomto smere neurobilo nič. Politici by sa mali za to zodpovedať a každý politik, ktorý napríklad v Nemecku či Francúzsku hlasoval za nasadenie vojakov do vojny, by mal k sebe vziať vojnových utečencov a sa o nich dlhodobo starať.