Dôsledok migračnej politiky: Nemecký štát zlyhal, tradičné hodnoty nechce! Sobáše detí sa môžu stať v Nemecku zákonnými od 1. júla

05.04.2024 18:58

Keďže spolková vláda „semaforu“ nevykonáva rozhodnutie Ústavného súdu, tak detské manželstvá by sa čoskoro mohli stať pevnou súčasťou Nemecka, ako sa už stal islam a jeho Ramadán.

 

Zelení boli už aj tak dávnejšie proti zákazu detských sobášov. To sú predovšetkým také, keď si starší moslim, hoci aj 80 ročný vezme za manželku neplnoleté dievča, napr. aj 10 ročné.

 

Niečo také bolo v kresťanskom Nemecku (ktoré je čoraz moslimskejšie) ešte pred 10 rokmi nemysliteľné a úplne absurdné. Preto možno očakávať, že v EÚ nebude dlho trvať (ak sa konzervatívne pravicové strany výrazne nepresadia) a Brusel to bude presadzovať vo všetkých EÚ štátoch.

 

Spolková vláda doteraz nevyhovela rozhodnutiu federálneho Ústavného súdu o revízii zákona zakazujúceho sobáše detí. Termín sa však kráti. Zmena musí byť vykonaná najneskôr do 30. júna, inak je zákon neplatný. Sobáše detí by potom boli v Nemecku legálne.

 

Koalícia SPD-Zelení-FDP k tomu zatiaľ nepredložila návrh. Ak by ho ale aj predložila, tak legislatívny proces bude nejaký čas trvať. Pretože to musí byť prediskutované v niekoľkých čítaniach v Bundestagu a potom sa rozhodne. A samozrejme Zelení urobia všetko pre to, aby to zdržiavali a naťahovali čas.

 

Únia (CDU-CSU) vidí, ako sa hodiny rýchlo míňajú. Minulý týždeň opozícia vyzvala koalíciu, aby konečne konala. Nedostatky súčasného zákona treba teraz čo najrýchlejšie odstrániť. Obávajú sa, že zakázané detské manželstvá by mohli byť obnovené, ak vláda zmešká termín.

Hovorilo sa o „významnom vplyve na blaho dieťaťa-dievčaťa“.

 

Zelených to ale nezaujíma – tí sú doslova unesení a očarovaní islamom

 

Zákon prijatý v roku 2017 neuznáva platnosť manželstva v Nemecku, ak bolo uzatvárané v zahraničí a ak jeden z manželov má menej ako 16 rokov. Týka sa to takmer výlučne dievčat.

 

Perverzní a psychopatickí (inakšie ich preto ani nemožno nazvať) Zelení už vtedy bojovali proti tomuto zákonu.