Európe hrozí občianska vojna a politici nerobia nič proti tomu. Prežívame už jej predvečer

01.08.2018 22:57

V podstate sme v západnej Európe už dosiahli predrevolučnú situáciu, keď sa mnohí ľudia vytrhnú zo spoločnosti a napoja sa na gang, obyčajne na kriminálny gang. Jednych k tomu motivuje politický islam, iných zas sklamanie zo spoločnosti, ktorá nielenže proti agresívnemu politickému islamu nič nerobí, ale sa s ním dokonca aranžuje.

Pred dvoma týždňami povedal známy belgický politik Filip Dewinter v belgických médiách, že občianska vojna v Európe je už blízko.

Dewinter:

“Napätia budú už len narastať. Nedávne útoky na belgickú políciu, ako aj na obchody, bary a kaviarne boli podľa všetkého útokmi na európsku kultúru. To, čo tu zažívame, je svojím spôsobom prejavom toho, že ľudia z týchto neeurópskych etník neboli primerane vychovaní a nepoznajú nič iné ako násilie, vandalizmus a deštruktívne buričstvo.“

Táto forma násilia môže viesť k občianskej vojne, ak domáce obyvateľstvo začne revoltovať proti vládam, lebo ich bude robiť zodpovednými za neznesiteľný stav. Toto obyvateľstvo vie a cíti, že nebezpečenstvo zvonku čoraz viac narastá a hrozí ho zničiť, pričom každodenne zažíva, že štát ho doslova necháva napospas tým, ktorí prišli sem zďaleka a ktorí ho vyvolali a dennodenne v tom pokračujú.

Eskalácia, ktorá bude viesť k občianskym nepokojom prepukne v miliónových veľkomestách Nemecka, Francúzska, Belgicka a ďalších štátov. Tam sú už celé veľké štvrte v rukách islamských a islamistických štruktúr a polícia a štát nad nimi nemajú žiadnu kontrolu a dobrovoľne ich prenechali týmto štruktúram, ktoré sa len cynicky smejú z ich bezmocnosti.

Obrovske no go areas sú v Nemecku napríklad v Kolíne, Berlíne, Essene, Frankfurte, Duisburgu......a v desiatkach ďalších nemeckých miest.

Všade tam sa už európska kultúra skončila a začalo panstvo islamu.