Exprezident Gauck, veľký prívrženec utečeneckej politiky Merkel, je odrazu zhrozený z toho, akú priniesla hrôzu

16.10.2018 20:29

Pán Gauck odrazu obrátil kabát po tom, keď ako prezident Nemecka všemožne a nadšene podporoval katastrofálnu a kriminálnu utečeneckú politiku kancelárky. Atakoval každého vo svojich prejavoch a príhovoroch, kto sa o nej vyjadril čo len jediným slovom kriticky, ako rasistu a prívrženca Pegidy a AfD, ktoré boli v jeho očiach spríbuznené s neonacistami.

Teraz už nič z toho neplatí a k svojím predošlým výpovediam sa nehlási. To, čo teraz hovorí, je úplne konformné s politikou AfD. Konečne, aj keď mu to dlho trvalo, pochopil, koľko zla a škody spôsobil spolu s kancelárkou Nemecku a Európe. Odrazu je zhrozeý z toho, koľko chaosu, utrpenia a skazy prináša pre Európu novo sa rodiaca multikulti spoločnosť, založená na islame, islamizme a terorizme.

Všetci slovenskí politici, ktori to ešte stale nevidia a vidia niečo iné, tak by mali o tom hovoriť s Gauckom – ten by im vysvetlil, čo spôsobilo jeho vnútorný prerod.  Gauck sa celkom odvrátil od Merkel a jej utečeneckej politiky.

Jeho prednáška, ktorú mal pred nejakým časom na Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf, je dôkazom toho, že skončil s podporou  „patologického bludárstva“ kancelárky. Jeho slová, ktoré vyriekol na prednáške, to potvrdzujú.

Gauck povedal, že sa totálne zhrozil nad tým, kam a do akých nebezpečných extrémov vedie taký multikulturalizmus, ako sa vyvinul v Nemecku (a tento jeho druh nám chcú nanútiť nielen politici okolo Merkel, ale aj niektorí ľudia v SR, ktorí však jeho hrôzy nikdy nazažili osobne – ako napr. dvaja moji spolupracovníci, ktorí boli v pondelok počas atentátu na stanici v Kolíne a mi líčili strach a hrôzu množstva cestujúcich a aj svoju!).

Na prednáške sa Joachim Gauck rétoricky opýtal (stále sa nemôžem prestať diviť nad jeho obrovskou vnútornou premenou – „zlé jazyky“ tvrdia, že ho veľmi ovplyvnila jeho partnerka, žurnalistka Daniela Schadt), či sme si už  naozaj realisticky plne uvedomili, ako nesmierne zmenia migranti európske spoločnosti v spôsobe spolunažívania, vo vyznávaní hodnôt a v zložení obyvateľstva.

Gauck žiada politikov, aby v tých týchto súvislostiach urobili všetko pre to, aby nacionálne štáty neboli zničené. Dodal, že ten, kto chce v roli globálneho svetoobčana zničiť všetky hranice nacionálnych štátov, tak ničí psychiku jeho občanov, a úplne vyčerpáva ich materiálne a sociálne možnosti.  

Ja tieto jeho slová doplním tým, na čo vo svojej reči Gauck už nemal odvahu:

To, čo sa v rámci tzv. humánnej utečeneckej politiky kancelárky deje, nie je nič iné ako diabolské a doslova luciferovské ničenie našej kresťanskej kultúry a postupný rozklad našich etník.

Akokoľvek veľmi si cením Gauckove slová, tak sú len oneskoreným bitím sa v prsia hriešnym kajúcnikom, ktorý s nimi mal prísť, keď bol prezidentom a mal to všetko verejne povedať kancelárke do očí. A v jeho prednáške mi chýbalo aj to, že si verejne nepriznal, že nesmierne schybil, keď podporoval Merkel a že sa za to neospravedlnil.