FC Bayern spolupracuje s Katarom a je aktívnym pomocníkom politického islamu

23.09.2019 23:45

Pre Katar je kresťanstvo, jeho kulúra a jeho hodnoty a tým aj Európa nepriateľom číslo jedna. Cesta, ktorou sa preto Katar uberá, je finacovanie a všemožná podpora radikálneho islamu. Samozrejme robí to prefíkane a oficiálne sa k tejto ceste nehlási. Má však svoje osvedčené metódy na to a aj svojich skvelých európskych pomocníkov.

Nemecký futbal sa dáva politicky korektne, čo sa však už aj v minulosti neraz ukázalo, ako lživá ilúzia. Podrobne som sa o tom publicisticky zmienil v prípade tragicky umučenej Nemky Elisabeth Käsemann v Argentíne.

Je preto na prvý pohľad zarážajúce, nie však prekvapujúce, ak sa dozvieme, že svetoznámy klub FC Bayern München sa angažuje v šíreni popularity Kataru. Je to samozrejme robené predovšetkým za milióny. Aj predseda predstavenstva bavorského klubu Karl-Heinz Rummenigge je veľký prívrženec Kataru.

V čase, keď medzinárodná tlač začala Katar masívne kritizovať kvôli neľudským podmienkam  (a množstvu úrazov i smrteľných) zahraničných robotníkov pri stavbe štadiónov pre majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2022, tak Rumenigge hneď reagoval a kritizoval tlač za to, že to preháňa a zveličuje.

To však len nadväzuje na inú Katar-historku pána Rumeniggeho – ktorého dobré kontakty k tomuto fundamentalisticky islamskému štátu pretrvávajú už dlho – ktorá sa odohrala pred niekoľkými rokmi na letisku v Mníchove. Karl-Heinz sa vtedy vrátil z dlhšej „obchodnej cesty“ od katarských šejkov.

„Chudák“ mal smolu – dvaja poctiví a svedomití colníci (sú ešte aj takí, ktorí sa nedajú podplatiť a neprepáčia nič ani známym osobnostiam) si dovolili kontrolovať jeho batožinu. Na svoje prekvapenie v nej objavili u multimilionára Rumeniggeho ukryté dvoje superdrahé hodinky Rolex  v cene okolo 200 000 eur – dar od katarských šejkov. Súd ho za to odsúdil na 140 dní väzenia alebo k zaplateniu 140 x 1785 eur. Rumenigge zaplatil trest vo výške 249 900 eur, ale odvtedy platí ako už podmienčne odsúdený.

FC Bayern z konzervatívne katolíckeho Bavorska je spoľahlivým a lojálnym spojencom Kataru, ktorý je zas verným spojencom a finančníkom napr. teroristických organizácií Hamasu i Moslimského Bratstva. Na pokyn Kataru FC Bayern jednoducho dal vyhadzov svojmu dlhoročnému sponzorovi Lufthanse a svojím hlavným sponzorom urobil Quatar Airways. Za to bude ročne dostávať 10 miliónov eur.

Radikálne Moslimské Bratstvo môže Katar používať ako svoju hlavnú operačnú základňu a odtiaľ štartovať svoje teroristické akcie. Málokto vie, že palestínsky Hamas je tiež jednou štruktúrou Moslimského Bratstva a jeho hlavným cieľom je vojenské odstránenie Izraelu a potom na jeho území vybudovať novú islamsko radikálnu Palestínu.

A málokto vie aj to, že politický vodca Hamasu Chalid Maschal má svoju luxusnú rezidenciu od roku 2012 v Katare. A FC Bayern sa jednoducho bez najmenších škrupulí   nechal korumpovať katarskými islamisticky zmýšľajúcimi multimiliardármi.

Má s nimi aj mnoho ďalších prepojení, napr. už veľa rokov má v  Katare svoju zimnú tréningovú základňu. Pričom všetky náklady s ňou spojené, ako aj náklady s pobytmi hráčov FC Bayern hradí samozrejme Katar. FC Bayern mu tak neustále prepožičiava a zabezpečuje nálepku toho, že imidž Kataru je bezúhonný.

Ďalšou hanbou Bayernu a v tomto prípade aj hanbou DFB a dôkazom ich veľkých „sympatií“ pre Katar bola udalosť, ktorá sa odohrala počas UEFA-kongresu vo februári v Ríme. Tam bol katarský šéf špičkového francúzskeho klubu Paris St. Germain, Nasser al-Khelaifi, vplyvným  klubovým združením ECA dosadený do dozorného grémia európskeho zväzu UEFA, a to napriek tomu, že voči nemu vedie rozsiahle vyšetrovanie Švajčiarska štátna prokuratúra vo veci obžalovania z ťažkej korupcie.

Prvým gratulantom za jeho dosadenie do grémia nebol nikto iný, ako Karl-Heinz Rummenigge. A dosadenie al-Khelaifiho vrelo podporil aj prezident DFB Reinhard Grindel, muž CDU.

Záver, ktorý z tohto článku vyplýva, môže byť len ten, že Európu a s ňou aj nás predávajú a rozpredávajú politickému islamu a Arabom nielen mnohí európski politici, ale aj mnohí tí - a to v rôznych štruktúrach spoločnosti – o ktorých by sa nám ani len nesnívalo, že práve aj oni sú korupční zradcovia našej kresťanskej kultúry.