Hanba demokracie: Stuttgart - polícia vyviedla poslanca z rokovania, kritizoval politiku kvôli nočným kravalom migrantov

26.06.2020 23:43

V stredu sa konalo plenárne zasadanie krajinského Parlamentu Bádenska-Württermberska. Témou bola  stuttgartská noc 20.6.-21.6, keď explodovalo brutálne násilie zo strany migrantov a ktorá vojde do novodobých dejín Nemecka podobným spôsobom, ako už vošla do nich zlopovestná kolínska silvestrovská noc 2015-16. V oboch prípadoch vyčíňali kriminálni migranti.

Téma znela: Aktuálna debata o noci násilia – solidarita s našou políciou.

Mainstream o tom, ako sa diskutovalo neprezradil nič a ani o tom, ako sa politici budú solidarizovať s políciou. O zasadaní priniesol len jedinú informáciu.

Uviedol, že jeden z poslancov sa postaral o to, že prišlo k zásahu policajtov. A to preto, že vraj vykrikoval do sály rasistické a kontroverzné vyjadrenia. Predseda Parlamentu ho niekoľkokrát napomenul a napokon dal zavolať políciu a tá ho použitím násilia vyniesla pred zasadaciu miestnosť a až do ukončenia plenárneho zasadania ho zadržiavala, aby do nej nevošiel späť.

Podľa mojich informácií sa v sále ale udialo nasledovné:

Keďže debata o stuttgartskej noci sa vôbec neniesla v zmysle sebakritiky vládnych strán a ani opozícia nepovedala nič konštruktívne a kritické k tomu, že Mesto Stuttgart nechalo vlastnú políciu doslova v štichu (ako som o tom písal v HS v článku -  Polícia jasne potvrdila informácie o malej „vojne“ proti Nemecku v Stuttgarte), tak nezávislý poslanec  Heinrich Fiechtner už nezniesol pokrytectvo prítomných poslancov a začal hlasne volať, aby si Zelení, CDU, SPD a FDP išli pozbierať črepiny svojej politiky do Königstrasse (tam eskalovalo nočné násilie migrantov).

Okrem toho ich obvinil, že vydali nemecký národ na pospas migrantom. Toto bol ten jeho „ťažký rasistický“ prečin. Dostal za to ešte aj trest od Parlamentu – nesmie sa zúčastniť piatich najbližších zasadaní.

Tomu sa ale povie – porušenie práva na vlastnú mienku, čo zaručuje nemecké ústava.

Fiechtner ale nie je z tých, ktorý si niečo také nechajú páčiť a jeho právnik dostane prácu.