Heiko Maas podporil „Dohodu z Marakešu“, ktorá dovolí až 300 miliónom Afričanov príchod do EÚ

17.07.2018 22:53

V zmysle tejto novej politiky má extrémne narásť počet Afričanov v Európe. Najneskôr  do roku 2065 ich postupne má prísť 200 až 300 miliónov.

2. mája tohto roku sa v Marakeši stretlo 27 EÚ politikov, na čele s nemeckým ministrom Maasom a 28 politikov z afrických štátov a spoločne podpísali prehlásenie, ktoré znamená zničenie starej Európy a vytvorenie novej „Afro-Európy“.

Hovorí sa v ňom o vytvorení nových stratégií, ktoré stanovia ako bude prebiehať a podľa akých pravidiel ďalšia gigantická migrácia z Afriky.

To celé sa udialo bez toho, aby nás o tom politici i médiá vopred informovali. Nikto sa nepýtal na mienku ľudí.

Realizácia Marakešského prehlásenia spôsobí, že európske obyvateľstvo sa stane potláčanou  a bezprávnou minoritou vo svojej vlasti.

Do konca roku 2018 majú byť vypracované dva rámcové pakty:

 

1, Globálny pakt týkajúci sa utečencov

Vzťahuje sa na ľudí, na ktorých možno uplatniť kritéria Ženevskej utečeneckej konvencie.

Pakt bude predložený v septembri Valnému zhromaždeniu OSN na schválenie.

 

2, Globálny pakt pre bezpečnú a riadenú migráciu

Tento pakt bude schvalovaný medzinárodnou Konferenciou v Maroku v dňoch 10. a 11. decembra 2018.

 

Všetko je už rozhodnuté – rozhodnuté o nás, ale bez nás. Keď sa to stane realitou, tak osud všetkých národov Európy bude spečatený. Všetkých – okrem ruského národa. A určite aj Porošenko zapredá národ Ukrajincov. 

Oba pakty, ktorých iniciátorom je OSN a EÚ (teda kancelárka Merkel), údajne nie sú v zmysle medzinárodného práva záväznými zmluvami, ale „len“ zámerovými prehláseniami.

To je samozrejme lož, pretože všetko je už rozhodnuté a dohodnuté. A obrovské množstvo peňazí na tom zarobia isté kruhy – medzi nimi aj státisícky právníkov EÚ, ktorí budú presadzovať a obhajovať práva nových EÚ občanov z Afriky.