Islamistickí salafisti už dávno rozhadzujú svoje siete medzi utečencami v Nemecku

24.10.2019 21:27

Dôležitou cieľovou skupinou islamistických agitátorov - na čo sa zabúda a či sa to dokonca zamlčiava - medzi utečencami sú mladistíví a predovšetkým neplnoletí, ktorí prišli do Nemecka bez dospeleho doprovodu.

Hans-Georg Maßen, exšéf Nemeckeho úradu pre ochranu ústavy považuje radikálnych islamistov za najväčšie nebezpečenstvo pre Nemecko. Viackrát sa tak vyjadril v priebehu posledných rokov a veľmi dôrazne pred tým varoval.

Kancelárku ani len nenapadlo reagovať a nariadiť preventívne opatrenia – tento muž n ebol jej obľúbencom nikdy. Vtedy sa len samoľúbo slnila vo svojej nesporne veľkej sláve a rozdávala blahosklonne svoje typické merkelovské “úsmevy”.  Medzičasom sa však stali veľmi zreidkavé a teraz už neraz pripomínajú skôr bezmocné úškľabky.

Maßen odhaduje počet radikálnych islamistov v Nemecku na približne 44 000. Toto je už naozaj veľmi povážlivé množstvo a predstavuje to už veľkú a predovšetkým nebezpečnú „armádu“, ktorá je odhodlaná na všetko, keď príde jej čas!!!

Je absolútne zarážajúce a maximálne nezodpovedné, že ani v súčasnosti nemá Nemecko k dispozícii žiadny zákonný nástroj na to, aby bolo agitovanie utečencov islamistami trestné. Je to výsmech všetkých nás občanov v EÚ.

Vždy som bol za to, aby v demokratických štátoch existovala demokratická a humanistická politika voči prenasledovaným a  aby sa im poskytovala potrebná ochrana a pomoc. Nie však takým spôsobom, ako to chcela nemecká kancelarka nariadiť celej EÚ, keď pritom existuje obrovské riziko nebezpečného ohrozenia vlastného obyvateľstva.

Taká osoba nemá čo hľadať v kancelárskom kresle. To hovorím pri všetkej úcte, ktorú pociťujem k niektorým jej zásluhám na politickej scéne Nemecka i EÚ.