Islamistický teror má svoje korene i pôvod v Koráne

06.09.2016 18:30

Pravý islam má celkom inú tvár, ako nám ju ukazujú imámovia, ktorí nás na propagandistických islamských konferencíách usporadúvaných v Nemecku a Francúzsku svojimi rafinovanými a prešpekulovanými výpoveďami a prednáškami presviedčajú o jeho mierumilovnosti a nevinnosti. Sú to služobníci Saudskej Arábie, Turecka, Arabských Emirátov a už len preto im nemožno veriť.

Faktom ostáva, že svoju pravú a teroristickú tvár ukazuje islam v krajinách ako Pakistan, Afganistan, Saudská Arábia, Sýria a ďalšie. To je bezohľadný, netolerantný a krvavo brutálny islam, ktorý je orientovaný proti všetkým, ktorí nežijú podľa jeho pravidiel, či už preto, že ho nepoznajú, alebo preto, že ho až príliš dobre poznajú.

Je proti demokratom, ateistom, kresťanom, Židom, budhistom, taoistom i komunistom, kapitalistom a napokon je aj proti ženám a proti ich snahám o rovnoprávnosť a sebaurčenie. Islam je na víťaznom ťažení do sveta, ktorý mu nepatrí a tento zvyšok sveta je akoby ochromený a necháva sa ním čoraz viac ovládať. Správa sa ako zajačik zhypnotizovaný hadom, ktorý ho o malú chvíľu prehltne.

Veľká väčšina moslimov to nechce priznať a mnohí z nich reagujú pobúrene, keď niekto tvrdí, že islam a teror spolu úzko súvisia. Islamistický teror má svoj pôvod bezprostredne v Koráne. Z neho čerpá svoju ideológiu. Je namierený proti všetkým, ktorí nežijú podľa Koránu. To sú aj všetci vedci, myslitelia a agnostici. Islam je diktát, v ktorom dominujú muži a kde sloboda ženy nemá absolútne žiadne miesto.

Islamistický teror začal svetovú vojnu a svet sa dáva tak, akoby o tom nevedel a či nechcel vedieť. Jeho teror pripomína fašistický teror nacistov.

V tejto súvislosti možno povedať, že veľmi groteskná situácia je už dlhý čas v Saudskej Arábii, ktorá islamistický teror iniciovala a ho stále podporuje, pritom sa sama tohto teroru veľmi obáva. 

Na druhej strane treba otvorene povedať, že z veľkej časti je za islamistický teror zodpovedný Západ a najmä USA, ktorí vytvorili pre neho skvelé podmienky a ho podľa potreby aj výdatne podporovali. Afganistan, Sýria, Lýbia a ďalšie arabské krajiny sú toho svedkom.

Situácia, do ktorej sme sa dostali, je zatiaľ úplne bezvýchodisková.

Ak si samotní moslimovia, aspoň tí, ktorí sú mierumilovní a tolerantní (osobne som skeptický už len preto, lebo viem, že ich je podstatne menej, ako tých druhých), konečne neuvedomia, v akej nebezpečnej situácii sme, lebo pokračujúci islamistický teror rozbije aj posledné mosty medzi svetom kresťanov a moslimov, tak to skončí v katastrófe pre všetkých.