Je dobrý rozprávkár. A jedna rozprávka mu darovala miliardy! Za všetkými nezmyselnými a škodiacimi globálnymi korona opatreniami bol len jediný muž a „nikto“ ho nepozná

15.04.2024 21:16

Čiastočne začiernené, a tak nie úplne čitateľné protokoly RKI (Robert Koch Institut) dávajú hneď podnet k centrálnej otázke:

 

Kto je osobou, ktorá sa nielen v Nemecku (bez akýchkoľvek vedeckých dôkazov) presadila s politickým nariadením korona opatrení?

 

Mainstream,komentátori, experti, i občania, všetci si dlho mysleli, to bola Angela Merkel. Ale tomu  tak vôbec  nie je.

 

Existuje však jedna osoba, ktorej výpovede a tvrdenia možno často nájsť vo vyhláseniach politikov, i viacerých vedcov a systémových novín. Je to človek, ktorého v Európe len málokto pozná, hoci sa v nej narodil.

 

Do celého sveta vypustil jednu rozprávku, ale veľmi účinnú a masove budiacu strach. Zapáčila sa a uchvátila ľudí ako Gates, ktorí rýchlo pochopili, že za istých okolností, keď sa táto účinne zmedializuje a spojí s očkovaním celého sveta, tak vynesie stovky miliárd.

 

Dotyčný je Američan s francúzskymi koreňmi, narodený v Nantes a napísal začiatkom roka 2020 strategický dokument (svoju účinnú rozprávku), „The Hammer and the Dance“ ktorý už veľmi skoro ovplyvnil celý svet. Bol rýchlo preložený do 37 jazykov, a si ho prečítalo 40 miliónov ľudí vo veľmi krátkom čase a údajne to hneď zmenilo ich pohľad na nebezpečenstvo „pandémie“.

 

V každom prípade médiá teraz tvrdia, že práve preto mnohé vlády „vyostrili“ svoj korona kurz. Ako je možné, že tento muž a jeho rozprávka nie sú v kruhoch odporcov korona opatrení vôbec známi?

 

V podstate je to „Yuval Harari“ korónovej paniky, až na to, že každý pozná prvého, vedca a najpredávanejšieho autora z Izraela. A každý pozná aj Drostena, Fauciho, Schwaba, Sorosa a ďalších podobných ľudí, ktorí sa smutne preslávili počas „pandémie“. Nepozná však „nikto“ tohto rozprávkára, ktorý zrejme prišiel s nápadom na účinnú marketingovú stratégiu upriamenú na chrípku korona a ktorá z nej vyrobila „pandémiu“.  

 

Tento človek, teraz už mimoriadne úspešný rozprávkár, sa volá sa Tomas Pueyo (Brochard), nie je virológ ani žiadny zdravotný expert. Je absolventom Stanford University a jeho existencia zrejme nikdy nebola tajomstvom.

 

 

Nemecká vláda medzičasom už niekoľkokrát potvrdila, že jej strategický dokument o Lockdowns a masovom testovaní vychádzal z dokumentu „The Hammer & The Dance“. Ten Pueyo zverejnil 19. marca 2020 na webovej stránke Medium.

 

Všetky mylné predstavy, všetky opatrenia a všetky zámerné klamstvá, ktoré vlády o korone vypustili na ľudí vo svete, majú pôvod v tomto dokumente.

 

Jeho nemecká verzia má názov „Koronavírus: Prečo musíte konať hneď“

 

 

Ešte raz si povedzme, že Puoyo nie je ani lekár, ani virológ. Má akademické vzdelanie a dva magisterské tituly v inžinierstve a titul MBA na Stanforde. V roku 2020 pracoval pre americkú spoločnosť Course Hero, online vzdelávaciu platformu, ktorú spolufinancovali Bill & Melinda Gates Foundation, Google a Microsoft prostredníctvom GVS Capital.

 

Ale prečo jeho stopy miznú z archívov a Wikipédie? 

Po uvedenom by malo byť každému jasné, že nejako treba pred širokou verejnosťou zahladiť a zatajiť všetko čo vedie k tejto unikátnej rozprávke, ktorej uveril (takmer) celý svet.

V prvom rade treba ešte poznamenať, že ľavicovo orientovaná globalistická databáza Wikipedia zahladzuje tieto stopy usilovne ako len môže.

 

Pueyo je špecialista na behaviorálnu psychológiu – v tejto oblasti mal aj dôležité prednášky o úspešnom rozprávaní, ktoré ľudí ovplyvňuje v želanom  smere (pravdepodobne z pohľadu vrcholového manažéra, ktorý tak chce z ľudí dostať milióny). On sám je teraz šéfom miliardovej spoločnosti – ktorá od začiatku Lockdownov mimoriadne excelentne zarábala.

 

 

V jednej  prednáške Pueyo vysvetľuje, že existujú určité naratívne techniky, ktoré možno použiť na spustenie neurologických procesov v mozgu. Hovorí:

 

"Mozog už potom nedokáže rozlišovať medzi vymysleným príbehom a skutočným zážitkom."

 

Keď si uvedomíme, aké boli jeho „odborné“ znalosti v roku 2020, keď vymyslel svoju špeciálnu rozprávku – čo mu vraj umožnilo určovať osudy sveta počas tzv. pandémie – tak človeku prebehne mráz po chrbte.

 

Tento prípad dokazuje, ako ľahko je oklamať ľudstvo a ho zmanipulovať – aj teraz prebieha niečo podobné:

USA a NATO  klamú celý Západ o Rusku a o Ukrajine a robia všetko pre to, aby Rusko zničili, a tak svet „zachránili“ pred ním, asi tak, ako šialenci vakcínovania nahovárali ľudstvu, že ho zachraňujú pred korona-.smrťou.