Jediné etnikum čo žije bez boha, peňazí a násilia. Má šťastný život. My nie!!!

27.02.2018 22:46

Všetky národy sveta majú náboženstvá a bohov a všetci ľudia slúžia peniazom a podriaďujú svoj život času. To je všeobecné presvedčenie. Nie je to ale pravda. Existuje totiž jedno malé etnikum, necelých 500 ľudí, ktorí žijú v oblasti Amazonky.

Nazývajú sa Spravodliví.

Vždy žili v odlúčenosti od našej „civilizácie“, len podľa vlastných predstáv a tradícií a v skvelej harmónii a bytostnej spojitosti s prírodou.

Prvý kontakt s ňou sa uskutočnil pred 30 rokmi, keď ich navštívili dvaja vedci a jeden z nich ostal s nimi žiť desať rokov a naučil sa aj ich reč. Život s nimi ho navždy zmenil a zmenil aj jeho hodnoty.

Títo ľudia majú v sebe to, čo my nemáme a nedokážeme a nikdy mať nebudeme:

Čerpať šťastie, spokojnosť, lásku a mierumilovnosť výlučne z prírody a z elementárnej esenciality BYTIA.

Naša „civilizácia“ je podriadená otroctvu peňazí, ziskuchtivosti, drancovania, zákernosti, pokrytectva, vraždenia, vedenia vojen a ničenia a vykorisťovania prírody. A to všetko v mene „humanizmu“, v mene tzv. demokracie a v mene slúženia bohu (bohom).

Národ Spravodlivých nepozná žiadne rituály, neslúži žiadnym bohom, nemá náboženstvo a nemá ani zákony a ani žiadneho patriarchu či náčelníka (lebo už v týchto nadradených funkciách je zárodok zla, egoizmu a povýšenectva) a nikto nemá žiadny majetok či vlastníctvo. Všetko patrí všetkým.

Títo - podľa našej „civilizácie“ jednoduchí primitívi – ale objavili už dávno „zákon šťastia a dobra“, ktorý my nikdy neobjavíme. U nás vládne všemocný zákon zla, deštruktivity a zbraní.

Napriek tomu, že nepoznajú matematiku, fyziku, filozofiu či psychológiu a ani čas, tak majú veľmi komplexnú reč. Veľmi radi sa rozprávajú a smejú. Keďže čas nehrá nijakú rolu v ich živote, tak nepoznajú minulosť a ani budúcnosť. Preto ich ani nezaťažujú žiadne hriechy z minulosti a ani sa neobávajú budúcnosti.

Ich svedomie nie je ničím zaťažené – slovo hriech u nich vôbec neexistuje. To znamená, že nepoznajú ani strachy a neistoty, ktoré našu spoločnosť obrovskou mierou neustále infiltrujú.

Žijú len v absolútnej pritomnosti, v prítomnej chvíli, a to takou intenzitou, aká v našej „kultúre“ neexistuje a je v nej nemožná.

Nepoznajú autority a všetci sú rovnoprávni a všetci majú rovnakú hodnotu.

Muži nekontrolujú žiarlivo ženy a ani ženy mužov.

Nepoznajú znásilňovanie žien ani pedofíliu. Ani len nevedia čo to je. Polícia, armáda, súdy, bomby, väznice, atď, to všetko sú pre nich neznáme pojmy.

Žiarlivosť pre nich neexistuje a ani zákernosť, úklady, intrigy či nepriateľstvo voči niekomu. A čo je krádež, to tiež vôbec nevedia. Veď čo by si aj kradli – všetko čo majú, patrí rovnakou mierou každému z nich.

V sexualite nepoznajú nijaké tabu, ani zákazy a ani pojem nevery. Dokonalejší raj nevymyslela ani Biblia, lebo aj ten, ktorý opisuje, bol plný príkazov a zákazov a strachov pred bohom.

Spravodliví neveria na nebo, na peklo a či na taký nezmysel ako je očistec. Nechcú žiť ako Američania, hoci sa od vedcov, ktorí u nich boli a žili s nimi dlhšie, dozvedeli veľa o nich a nechcú poznať ani Ježiša. V ich živote niet pre neho miesta.

Nikto, ani najmúdrejší teológ, by im nedokázal vysvetliť to, prečo vraj zomrel na kríži za hriechy ľudstva (slovo Vykupiteľ je pre nich nezmyselné a aj akt vykúpenia), a to dokonca na príkaz svojho otca. Taký otec, ktorý pošle syna na takú smrť a je vraj všemocný, je pre nich nehodný života.

To všetko je pre nich absolútny nezmysel a niečo proti prírode, ktorú zbožňujú nadovšetko.

Ich život a ich filozofia života sú dôkazom toho, že ČLOVEK je schopný žiť svoj život v slobode a šťastí, ak nemá nad sebou žiadne autority, ktoré mu všetko určujú a berú mu všetko najlepšie čo je v ňom v mene boha, v mene peňazí, v mene ideológií.

Ich život je absolútna koncentrácia na BYTOSTNÉ a PODSTATNÉ, na to, čo je jedinou jeho PRAVOU HODNOTOU – jeho nesfalšované, čisté VNÚTRO, neovplyvnené lžami a indoktrináciami vonkajších ilúzií, ktoré tam transportujú náboženské a politické ideológie iracionálnych, nás manipulujúcich autorít.

Z toho všetkého vyplýva, že práve naša „kultúra“ je primitívna a deštruktívna a kultúra mininároda Spravodlivých je naproti tomu vysoko rozvinutá a civilizovaná.

A to všetko bez boha, bez tzv. humanizmu a bez tzv. demokracie našich dní.

Kedy príde deň – a ten určite príde - že im všetko vezmeme a ich zničíme? – veď čo, predsa je to typické pre našu „civilizáciu“, ak objavíme na ich území niečo veľmi cenné – cenné pre nás, tak máme na to všetky prostriedky a „plné právo“, aby sme to dostali, podobne ako sme zničili Indiánov a všetko im vzali.