Klamstvá a pravda o rakovine

16.06.2014 11:44

Štatistika Americkej rakovinovej spoločnosti hovorí, že rakovina je druhá najčastejšia príčina smrti v USA. Prečo niektorí ľudia ochorejú na rakovinu, iní ale nie? Prečo sa niektorí z nej vyliečia, iní však nie?

Aby sme mohli dostať odpovede na také otázky, tak najprv musíme porozumieť tomu, čo spôsobuje fyzické ochorenia. Ľudské telo pozostáva z biliónov mikroskopických buniek, ktoré majú nesmierne komplexný vnútorný život a preto je mimoriadne dôležité, aby mohli pracovať nerušene a bez škodlivých vonkajších vplyvov a zásahov. Platí, že len ak ostávajú zdravé naše bunky, tak budem zdraví aj my.

 Čo presne je rakovina? Rakovina je nielen tumorom, ktorý je podľa školskej medicíny jej jediným symptómom. Rakovina je dôsledok nesprávnej funkcie buniek, čo je v podstate zapríčinené buď vnútornými deficitmi bunky alebo vonkajšou toxicitou. Bunky potom nepracujú správne a stanú sa ľahko terčom agresívnych útokov zvonku.

Rakovina nevznikne a ani nepostupuje ďalej len ako následok nesprávnych alebo žiadnych liekov, nenasadenia ožarovania ani neskorej, prípadne žiadnej operácie. Rakovina je totiž aj veľkým biznisom a prináša obrovské zisky istým kruhom. Klamstvá a mýty o rakovine slúžia farmaceutickému priemyslu ako skvelý zdroj ziskov. V mnohých prípadoch to podporujú aj politici. Veď na rakovine a na nespočetných nepotrebných operáciach a na viac ako sto rokov trvajúcom hľadaní finálneho lieku proti nej boli zarobené už miliardy a miliardy dolárov.

Je však aj veľa lekárov, ktorí dobre poznajú skutočnú pravdu o vzniku rakoviny a o tom aj hovoria, ale neporovnateľne väčšia časť má záujem  len na operáciách, ožarovaní a na podávaní liekov. Tieto metódy však pôsobia len proti symptómom, neodstraňujú ale príčinu rakovinového ochorenia

V tejto súvislosti uvediem nasledovný prípad rakovinového ochorenia: 

V roku 1976 bola u Dr. Georga Malkmusa z USA diagnostikovaná rakovina hrubého čreva, na ktorú zomrela už jeho matka. Malkmus, ktorý sa po jej smrti začal profesionálne zaoberať prirodzenými liečebnými metódami, zistil, že nezomrela na samotnú rakovinu, ale v dôsledku klasických rakovinových liečebných procesov.

Po tom, ako dostal rakovinu, tak sa sám začal liečiť podľa svojich metód. Celkom zmenil spôsob stravovania a vylúčil z neho takmer úplne priemyselne produkované potraviny a stravoval sa prevažne len extraktami, ktoré si sám pripravil z vlastnej surovej zeleniny. Po roku  rakovina zmizla a už nikdy sa nevrátila.

Priemyselne spracované potraviny obsahujú množstvo škodlivých látok a len extrémne málo výživných látok. Dôsledok je ten, že samoliečivé sily organizmu sú čoraz slabšie a nárast škodlivín v ňom je skvelou živnou pôdou pre vznik rakoviny. Samozrejme, že ak k tomu pristúpi aj nadmerné pitie alkoholu a fajčenie, tak cesta pre jej príchod je ešte schodnejšia.