Korona-hystéria: V Berlíne bolo preto 300 percent viac samovrážd

13.06.2020 23:03

V Nemecku prišlo k tomu, pred čím varovali niekoľkí múdri objektívni experti (virológovia a psychológovia) už na začiatku prepuknutia korony pandémie. A to odmietali politici a tí experti, ktorí pracovali pre nich a vyhlasovali také názory len za konšpiráciu.

Tí, ktorí varovali, tvrdili, že skôr či neskôr v dôsledku nezmyselne prísnych korona opatrení a zbytočnému Shutdownu, príde k nespočetným samovraždám z depresií občanov, zo straty  práce a pre skrachovania firiem, obchodov a reštaurácií, ako aj zo strachu pred ekonomickou recesiou.

Berlín je prvé nemecké mesto, kde sú už v tomto smere konkrétne štatistické číselné údaje a tie sú katastrofálne vysoké. Len za dva mesiace (marec, apríl) v porovnaní s tými istými mesiacmi v roku 2019 sa zvýšil počet obetí,  ktoré ukončili svoj život skokom z výškovych budov o 300 percent. O 166 percent sa zvýšil oproti minulému roku počet obetí, ktoré sa usmrtili tento rok v marci a apríli nadmernou dávkou medikamentov.

Tieto údaje sa dostali na verejnosť len preto, lebo Marcel Luthe berlínsky poslanec FDP v berlínskom Senáte si vyžiadal oficiálnou cestou odpoveď od Senátu na svoj dotaz ohľadne počtu samovrážd v Berlíne.

V tejto súvislosti uvediem názor slávneho hviezdneho mexického tenoru, ktorý žije v Rakúsku, 48 ročného Rolanda Villazóna – včera vyhlásil v súvislosti s koronou:

„Samozrejme je zdravie každého človeka dôležitou hodnotou – ale je na čase, aby sme sa naplno vrátili k hodnotám ešte dôležitejším, ako je láska, sloboda a kontakty k priateľom a blízkym.“