Krajina pochybnej justície: Obvinenie prokuratúry USA: Exprezident Trump zmanipuloval prezidentské voľby 2016, ktoré tak vyhral!

22.04.2024 21:46

Dokonca aj viacerí prosystémoví žurnalisti len krutia hlavami nad tým, k čomu všetkému sa v procese proti Trumpovi uchyľuje pro-Demokratická justícia USA.

 

Konkrétne ide o to, z čoho vo svojom úvodnom slove v New Yorku v procese proti Donaldovi Trumpovi prokurátor Matthew Colangelo obvinil exprezidenta USA.

 

 

Colangelo uviedol, že Trump zosnoval „zločinecké sprisahanie“ s cieľom skorumpovať voľby v roku 2016. Vyhlásil, že to, čo vtedy urobil Donald Trump bol jednoducho volebný podvod.

Trump je preto prokuratúrou obvinený aj z prípadných porušení volebných zákonov.

 

 

Colangelo  pred porotou „vysvetlil“, že Trump zatajil príbehy o svojich mimomanželských vzťahoch, okrem iného ​​s pornoherečkou Stormy Daniels, ktoré potlačil a následne sfalšoval obchodné dokumenty.

 

„Tento súdny proces je o zločineckej konšpirácii a zakrývaní faktov zo strany obžalovaného Donalda Trumpa. A preto je to volebný podvod,"

zdôraznil prokurátor Matthew Colangelo.

 

V tomto prípade  každému človeku, ktorého rozum dobre funguje, musí byť jasné, že Trump má úplnú pravdu, keď tvrdí, že aj tento proces proti nemu je len pohonom na bosorky.

 

Je absurdné a nezmyselné tvrdiť, že prípadné mimomanželské aféry Donalda Trumpa nejakým spôsobom umožnili Trumpovi zmanipulovať prezidentské voľby. 

 

Okrem toho, prečo Colangelo svoje tvrdenia a obžaloby Donalda Trumpa z „volebného podvodu“ nevyslovil už vtedy, keď bol prezidentom?

 

 Urobil to až teraz po mnohých rokoch, keď jeho priaznivcovi Bidenovi hrozí porážka v prezidentských voľbách. Pritom ale aj jemu musí byť jasné, že Trumpove prípadné aféry sú jeho súkromá vec  a nemožno ho za ne v súvislosti s voľbami v nijakom prípade obžalovať.

 

Presne tak to vidí aj Trumpov právnik Todd Blanche, ktorý vo svojom úvodnom vyhlásení odpovedal prokurátorovi Colangelovi slovami, ktoré následne obšírne rozviedol:

 

„Donald Trump je nevinný!

V tomto prípade neexistuje vôbec nič, čo by mohlo viesť k obviňujúcej obžalobe!“