Kriminálne machinácie: Čo vedel Inštitút Paula Ehrlicha (PEI) o karcinogenite vakcín mRNA, ktoré takmer násilne pichali občanom?

19.04.2024 17:40

Ešte pred „koronou“ sa už medzičasom zlopovestný BioNTech v Mainzi – vedený tureckým manželským párom (s nemeckým občianstvom – Prof.Dr. Ugur Sahin je šéf ) - primárne zaoberal liečbou rakoviny pomocou „liekov“ mRNA.

 

Všetky štúdie však boli predčasne ukončené. PEI ako dozorný orgán o tom vedel. Koľko tam ale vedeli o karcinogenite určitej prísady, ktorá sa používa aj v genetických vakcínach proti Covidu? O tom sa mlčí!

 

S takzvanými „utajenými súbormi RKI“ (už na príkaz súdu čiastočne odtajnené) sa Inštitút Roberta Kocha (RKI) a Nemecké ministerstvo zdravotníctva stali stredobodom kritiky v súvislosti s riešením takzvanej „pandémie koróny“. Ale aj PEI musí znova a znova čeliť kritike.

 

Veľmi zaujímavé je v tomto smere prepojenie PEI-BioNTech, o ktorom už podrobne a kriticky informoval autor a novinár Robert Kogon. To však nie je všetko. Celá vec samozrejme siaha oveľa hlbšie – a vyžaduje si ďalšie skúmanie.

 

Ako je už teraz dobre známe, BioNTech (ktorého technológia mRNA bola použitá na injekcie génov Pfizer) sa v minulosti zameriaval predovšetkým na liečbu rakoviny.

 

Všetky štúdie však boli predčasne zastavené. Ani jeden sa nedostal do fázy tri. Z troch štúdií, ktoré sa dostali do fázy dva, bola jedna predčasne ukončená – bez udania dôvodov!!! A dôvody sa samozrejme určite poznali!

Celkovo boli prípravky testované len na 400 – väčšinou extrémne chorých – pacientoch s rakovinou.

 

 

Zvlášť zaujímavá je nová štúdia, ktorá je v súčasnosti publikovaná v predtlači v International Journal of Biological Macromolecules.

Vedci sa pýtajú v nadpise: „N1-metyl-pseudouridín (m1Ψ):  Je priateľ alebo nepriateľ rakoviny?

 

Toto činidlo, náhrada prírodného uridínu, je ale základom platformy mRNA spoločnosti BioNTech a jej „vakcíny“ proti Covidu.

 

A čo na túto otázku hovorí výskum profesora Rubia-Casillasa a kolegov? Odpoveď je:

 

N1-Metyl-Pseudouridín jednoznačne podporuje rozvoj rakoviny.

 

Toto sa píše v úvode štúdie:

 

Okrem toho sa zistilo, že mRNA vakcíny inhibujú dôležité imunologické signálne dráhy a tým zhoršujú skorú interferónovú signalizáciu. ... Ukázalo sa, že pridanie 100 percent N1-metyl-pseudouridínu (m1Ψ) do mRNA vakcíny stimuluje rast nádoru a metastázy v modeli melanómu, zatiaľ čo nemodifikované mRNA vakcíny dosiahli opačné výsledky.

 

To naznačuje, že mRNA vakcíny Covid-19 by mohli podporovať rozvoj rakoviny.

 

Vedeli o tom BioNTech a Inštitút Paula Ehrlicha (ja osobne o tom vôbec nepochybujem)? Veď napokon, museli existovať dôvody, prečo sa všetky štúdie na pacientoch s rakovinou nedostali do tretieho štádia.

 

A čo viac: Ak bolo BionTechu a PEI známe, že tento N1-metyl-pseudouridín môže spôsobiť rast nádorov a metastáz, prečo bol vôbec schválený na použitie v experimentálnych vakcínach proti Covidu?

 

Najmä vzhľadom na skutočnosť, že miliardy ľudí na celom svete boli tak vystavené aditívu, ktoré môže byť pre pacientov s rakovinou istým rozsudkom smrti.

 

Ak by o tom  inštitút PEI vedel a vedome to ignoroval (čo je veľmi pravdepodobné), malo by to mať pre zodpovedných trestnoprávne dôsledky.

Hovoríme tu o úmyselnom ohrození zdravia úradným dozorným orgánom, ak to už bolo vopred známe.