Ľavicovo-zelená utečenecká loby sabotuje zmenu nemeckej azylovej politiky, ktorú chce kancelár a veľká väčšina občanov!

07.03.2024 11:41

V stredu sa konal v Berlíne celonemecký azylový summit, po ktorom sa kancelár Scholz vyjadril: "Opustili sme politicky nesprávnu cestu našej azylovej politiky!"

 

Scholz ale urobil už viacero vyjadrení k rôznym témam, ktoré sa nikdy, prípadne sotva, naplnili.

 

A už aj jeho ďalšie vyjadrenie k utečeneckej problematike, ktoré urobil neskôr, naznačuje, že aj v tomto prípade to asi nebude lepšie, a to už len preto, lebo:

 

Bez akýchkoľvek nových argumentov na otvorenej scéne sa kancelár Olaf Scholz a šéfovia vlád spolkových krajín dohodli na ďalšej utečeneckej politike.

 

Scholz po stredajšom azylovom summite dosť naivne nepresvedčivo a takmer ako ľudový rozprávač a nie ako kancelár, povedal:

 

„Ušli sme z politickej nesprávnej cesty, s pokrčením pliec a s dobrodružnými návrhmi.

V skutočnosti je to vytrvalá práca, ktorú musíme robiť spoločne. Ani by sme sa nemali vzďaľovať od tohto kurzu."

 

V novembri sa spolková a krajinské vlády po dlhom a tvrdom spore dohodli na opatreniach na zníženie migrácie utečencov do Nemecka. Teraz v stredu sa opäť stretli šéfovia vlád na akejsi predbežnej kontrole – tak to aspoň vyznelo.

 

Postoje medzi CDU a CSU na jednej strane a SPD na strane druhej sa často líšia. Hesenský premiér a predseda Konferencie predsedov vlád Boris Rhein (CDU) a dolnosaský premiér Stephan Weil však v stredu zdôraznili v tejto veci podobnosť názorov.

 

Musíme zostať realistickí,“ povedal Rhein s odkazom na rôzne vládne konštelácie v spolkových krajinách.

Pred troma rokmi si zároveň „nemyslel“, že téma hotovostných platieb utečencom môže viesť k platobnej karte, ako to teraz plánujú spolkové krajiny.

„Toto je „veľký úspech“. Weil povedal, vzhľadom na rozhodnutia prijaté pred štyrmi mesiacmi, že nemožno očakávať, že „okamžite sa prepne výhybka“.

 

Tento pán ale zabudol povedať, že vláda v Berlíne a či dokonca len jej časť začala uvažovať o zmene kurzu azylovej politiky len pod tlakom širokej verejnosti a zo strachu pred AfD, ktorej preferencie neobyčajne silne narastali a stále sú vysoké.

 

V januári bolo podaných viac ako 28-tisíc žiadostí o azyl, toľko ako v januári minulého roka. Na konci roka 2023 prišlo do Nemecka 352 000 žiadateľov o azyl. Ak k tomu pridáme zlúčenie rodiny a preto 124 000 schválených víz, dostaneme 475 000 migrantov za minulý rok (to sú len oficiálne priznané čísla – realita je ešte dramatickejšia). A ktomu ešte pribudlo viac ako milión ukrajinských vojnových utečencov, ktorí nemusia žiadať o azyl.

 

475 000, takmer pol milióna – to je krízové ​​číslo, ktoré spôsobuje, že starostovia a okresní správcovia v celom Nemecku a naprieč stranami volajú o pomoc v Berlíne. Ak to extrapolujeme od januára, tak na konci tohto roka to bude minimálne ďalší pol milión migrantov, ktorí potom už doslova prevalcujú nemecký trh s bývaním a školy, úrady a poskytovateľov integračných služieb. To bude hotová katastrofa!

 

 

Podľa všetkých prieskumov viac ako dve tretiny Nemcov striktne odmietajú súčasnú, do značnej miery nekontrolovanú migráciu.

 

K nebezpečne sa zhoršujúcej nálade občanov prispieva aj štúdia Bertelsmannovej nadácie, ktorá je  totálne promigrantská (finacovaná promigrantským zdrojmi). Bertelsmannovci  radia (prikazujú) migráciu formovať ( štát ju má viac financovať), nie ju obmedzovať.

 

Štúdia Bertelsmann preto dospela k záveru, že väčšina Nemcov je presvedčená, že obce a miestni ľudia majú k utečencom „ústretový postoj“. Štúdia potom tvrdí, že v nemeckej spoločnosti existuje „robustná kultúra vítania“ (absolútne nehanebná a drzo bezočivá lož).

 

Takéto štúdie sa používajú na vytváranie a podporu zeleno-ľavicovej politiky a prichádzajú v maske „vedy“, a predsa sú absolútne primárne súčasťou politického lobingu. To je aj prípad nemeckej „Rady pre migráciu“.

 

Tá o.i. napríklad tvrdí,

 

že migrácia prevažne mladých mužov z moslimských krajín s často postojmi, ktoré ženy znevažujú a vnímajú ich len ako sexuálny objekt, nie je v Nemecku takmer žiadnym problémom.

Ale v Dánsku, Švédsku a Nórsku je - a tam, kde sa to oficiálne prizná, tak priaznivcami migrácie sa to označuje ako „rasistické“.

 

Viktor Orbán vie veľmi dobre, prečo takéto nadácie a inštitúcie zakazuje, prípadne vyhosťuje z krajiny!