Len tak „mimochodom“: Opäť znásilnenia azylantami. Zákaz vstupu občanom, kde azylanti „vládnu“

28.07.2017 20:55

Počet znásilnených žien azylantami v Nemecku prudko narastá. Štát ich nielen nedokáže ochrániť, ale nie je ani zďaleka  schopný všetkých týchto zločincov dostať pred  súd. A len malý počet z nich aj odsúdi. 

V Bambergu sa konal súd s 27-ročným azylantom z Tunisu. Znásilnil v krátkom čase 3 mladé dievčatá. 

Na svoju obhajobu povedal, že je veľmi temperamentým mužom a sa nevedel ovládať a že nie je vôbec žiadnym zločincom. A že okrem toho bolo horúco a vtedy jeho chuť na sex extrémne narastá.

Jedinou „útechou“ pre ťažko traumatizované mladé obete bolo, že znásilnenie v tomto prípade prežili. Početné iné azylantami znásilnéné ženy to šťastie nemali. Boli po akte zavraždené.

Iný z podobných prípadov: 

V nedeľu bola v Rosenheime znásilnená 21-ročná žena na ceste do svojho bytu, kam sa vracala v ranných hodinách. 

Mladý páchateľ ju napadol od chrbta a zatiahol do blízkeho lesíka, kde ju znásilnil a ušiel. Polícia (Tel.: 0831 2000) po ňom pátra a hľadá svedkov. Násilnik hovoril lámanou nemčinou, mal čierne vlasy, tmavú pleť a obeť ho odhadla na Araba a s veľkou pravdepodobnosťou išlo o azylanta.

Politici Nemecka – čo ste to len urobili „svojim ženám“ i mužom, ktorí sú im blízki?

 

Teraz k druhej časti titulku,  ktorá s prvou časťou má len nepriamy súvis.

 

Katastrofálne pomery s kriminálnymi bandami Afgáncov vládnu v kúpeľnom meste Bad Kreuznach. Mainstream o tom nepíše. Ľudia by zúrili a Merkel by dostala menej hlasov.

Mesto vyhlásilo tri obľúbené parky za zakázanú zónu každý deň v čase od 22. do 6. hodiny. 

 

A teraz príde „bomba“:

 

Zákaz platí len obyvateľom mesta, nie pre bandy afgánskych kriminálnych azylantov. Prečo?

No len preto, že tí sa tam usadili a robia tam kriminálny biznis, napr. s drogami. A sú nebezpeční, extrémne agresívni a vyzbrojení nožmi, baseballovými palicami a pravdepodobne aj strelnými zbraňami. Majú absolútnu kontrolu nad parkami v meste a polícia sa ich obáva. Len od marca sa dopustili 34 trestných činov – to polícia musela priznať. 

Polícia nie je v stave dostať bandy preč a tak je jednoduchšie obmedziť slobodu vlastných občanov. Hanba polície, ale i občanov, že vehementne neprotestujú a nebránia sa. Akceptujú dokonca aj absurdné nariadenie Ordnungsamtu (Poriadkový úrad) o pokute až 5 000 eur, ak niekto z občanov zákaz vstupu poruší.

Nebezpečie pre občanov je o to väčšie, že v bojoch v Afganistane skúsení azyloví Afgánci vedú úspešne vojnu s tureckým bandami o ovládnutie obchodu s drogami v meste a jeho okolí. 

Ani túto situáciu nie je polícia schopná eliminovať.

Mám informácie, že podobné veci sa dejú aj v iných nemeckých mestách.

Bad Kreuznach bol pred utečeneckou krízou pokojné a bezpečné malé mesto.

 

Svet Nemcov je čoraz viac postavený na hlavu.

A keď Viktor Orbán nechce také Maďarsko, tak mu Berlín i Brusel  brutálne hrozia.

 

Je to len ďalšia hanba pre nemecký štát, keď tak stráca moc a kontrolu nad vlastnými územiami a nevie ochrániť svojich občanov. 

 

Alebo je v tom úmysel a zámer a cieľ?

 

Chce nám niekto nadiktovať takúto Európu?

 

Nemecko sa premieňa na „Absurdistan“!