Ľudia sú ako zhypnotizovaní! Ak sa „neprebudia“, tak za 10 - 15 rokov budú všetci „začipovaní“

22.11.2021 23:24

Ak pripustíme povinnosť očkovania pre všetkých – kam to už jednoznačne smeruje – tak už čoskoro príde povinný čip pre každého, kto pracuje. Plány – širokej verejnosti európskych národov úplne neznáme – ktoré to obsahujú, existujú už od začiatku 2018 a sú pripravené a uložené v archívoch EÚ.

Zdravý bol ešte pred rokom 2020 každý, kto sa sám cítil zdravým. To je ale už len minulosťou! Dnes je zdravie každého občana kontrolované politikou a najnovšie aj zamestnávateľmi, policajtami, sprievodcami vo vlakoch a vodičmi mestskej dopravy, atď.

A beda tomu, kto nedokáže preukázať, že je zdravý (teda očkovaný, testovaný alebo že prekonal infekciu Covidom), tak ako to definuje politika a jej virológovia. V tom prípade mu nie je dovolený vstup do práce, nesmie cestovať, nesmie ísť do obchodov. A obrovská „črieda“ devótne poslúchajúcich svoje iracionálne autority všetko akceptuje a zrieka sa totálne svojej slobody. A to  v oveľa väčšej miere ako za tvrdého komunizmu.

Čo však, ak 2G alebo 3G v práci a inde….. (Genesen, Geimpft, Getestet) je len „predohrou“, v ktorej nás mocní a budúci „Páni Sveta“ len testujú a pripravujú na „hlavnú hru“, ktorá bude pre „čriedu“ neprovnateľne horšia ako je „predohra“?

Tou predbežne „hlavnou hrou“ (ak bude úspešná, tak budú nasledovať ďalšie ešte dramatickejšie hry) bude RFID-čip, inými slovami kontrolný „prístroj“ štátu v našich telách, ktorý sa už nejaký čas propaguje ako skvelá „pomoc“ pre rôzne výhodné služby ľuďom. Tí, ktorí vidia isté súvislosti, ktoré „črieda“ nevidí, ho spájajú s Bill Gatesom, ktorý plánuje povinným čipovaním dosiahnutie absolútnej kontroly.

A obmedzenia základných občianskych práv a slobôd nie sú nič iné ako príprava na vyhlásenie povinnosti pre každého občana akceptovať implantovanie RFID-čipu a jeho pravidelnej výmeny po vyvinutí jeho nových „zdokonalení“.

Podobne ako teraz, keď po prvom očkovaní musíme akceptovať druhé, tretie a už aj štvrté a nepochybne prídu aj ďalšie a ďalšie.

Great Reset nás potom všetkých urobí nemajetnými a trvale kontrolovanými – a to všetko v záujme novej globalistickej „demokracie“.

A ako vždy, tak aj teraz všetko najprv pripravili tzv. experti. Vypracovali už dávnejšie štúdiu veľmi „ušľachtilo-vznešene“ znejúceho názvu The USE of Chip Implants for Workers - Využitie čipových implantátov pre svet práce. 

V nej ale prejavili obavy, že to nebude jednoduché prinútiť všetkých, aby si takéto implantáty dali zabudovať do svojich tiel. Pandémia však ukázala cestu ako to bude predsa len ľahko možné:

Stačí len, aby vlády vyhlásili výnimočný a či núdzový stav (nejaký dôvod sa vždy nájde) a „črieda“ si pokorne a pokojne nechá pre údajné dobro vyzbrojiť telo novou „úžasnou“ vymoženosťou – skvelým a nepostrádateľným čipom. Bude to presne tak, ako teraz, keď sa ľudia odovzdane a s veľkou dôverou (aj keď zatiaľ nie všetci) nechávajú očkovať nedokonalými vakcínami.

A pritom pokorne akceptujú aj to, že tu a tam (ale už pomaly aj niektoré médiá pripúšťajú, že to nie je len tu a tam, ale všelikde a nie málo) niekto na vakcínu zomrie.