Lži západných médií a čo Putin v prejave k národu naozaj povedal k Macronovej hrozbe vyslať armádu na Ukrajinu proti Rusku

29.02.2024 22:55

Prejav Vladimíra Putina k národu bol veľmi dlhý – trval viac ako dve hodiny. Takmer celý bol venovaný len vnutroštátnym témam. To západné médiá nespomenuli, takmer  všetky uvádzali, že Putin sa vyhráža Západu nukleárnou silou a že dokonca je Moskva pripravená ako prvá zaútočiť atómovými bombami.

Nič iné - len samé klamstvá.

 

Odkiaľ ale „vedia“, že Rusko chce voči Západu ako prvé použiť atómové zbrane, o tom neiformujú.

Takže to nie je nič iné ako vojnové štvanie a motivovanie občanov k nenávisti voči Rusku a k ochote znášať trpezlivo všetko negatívne pre nich čo súvisí s podporou Ukrajiny

 

Prezident Putin reagoval vo svojom prejave na šialené plány Macrona len krátko, ale jednoznačne. Tu sú jeho slová k tejto téme:

 

„Západ vyvolal konflikty na Ukrajine, na Blízkom východe a v iných regiónoch sveta a naďalej o tom len klame. Teraz bez akýchkoľvek rozpakov hovoria, že Rusko údajne plánuje útok na Európu. To je  jednoducho len nezmysel. Zároveň si ale sami vyberajú ciele pre útoky na našom území a rozhodujú o tom, čo považujú za útočné zbrane. Hovorili o možnosti vyslania vojenských kontingentov NATO na Ukrajinu.

 

Ale pamätáme si osud tých, ktorí kedysi poslali svoje kontingenty do našej krajiny. Teraz však budú následky pre prípadných intervenčných pracovníkov proti Rusku ešte tragickejšie. Musia konečne pochopiť, že máme aj zbrane – áno, viete to, práve som to povedal – ktoré môžu zasiahnuť ciele na ich území.

 

A všetky tie veci, ktoré teraz vymýšľajú, čím strašia celý svet, akoby vôbec nechápali, že tým hrozí skutočný konflikt s použitím jadrových zbraní a tým aj zničenie civilizácie?

 

Sú to však, ako viete, ľudia, ktorí nezažili žiadne tvrdé skúšky, ktorí už zabudli, čo je vojna. My, aj naša súčasná generácia, sme prešli týmito tvrdými skúškami v boji proti medzinárodnému terorizmu na Kaukaze a teraz – v konflikte na Ukrajine – sa deje to isté. Ale oni si myslia, že toto všetko sú akoby len nejaké komiksové filmy.

 

Čo môžeme povedať, tak je to, že v skutočnosti ich rusofóbia, podobne ako iné ideológie rasizmu, národnej nadradenosti a výlučnosti, zaslepuje a eliminuje rozum. Kroky USA a ich satelitov viedli k virtuálnej demontáži európskeho bezpečnostného systému. To ale prináša riziká pre všetkých.“

 

 

To boli Putinove slová k tomuto obrovskému problému, ktorý spôsobil Západ a predovšetkým vláda Bidena.

 

A Putin sa nevyhrážal, ale len varoval Západ pred nerozvážnymi  krokmi, ktorými môže ohroziť celú civilizáciu.

 

A Putin má plnú pravdu – Američania nikdy nezažili hrôzy modernej vojny na vlastnom území s desiatkami milónov zabitých – Rusi áno. Preto je absurdné tvrdiť, že by to chceli mať opäť.

A sú to len a len Američania a NATO, ktorí ohrozujú Rusov zo všetkých strán a ženú ich vedome do „úzkych“.

 

A preto je jasné, že im vôbec nejde o mier, ako luhársky tvrdia, ale o zničenie a pokorenie Ruska.

 

Je pre mňa zarážajúce a nepochopiteľné, že občania v Európe, ako napr. v Nemecku dokážu štrajkami a demonštráciami, či už napr. za zvýšenie miezd alebo proti korona opatreniam, zmeniť rozhodnutie mocných, ale nie sú schopní – a to je oveľa dôležitejšie a či dokonca smrteľne dôležité – zorganizovať obrovské masové demonštrácie miliónov ľudí za mier a proti vojne, ktorá hrozí prerásť do 3. svetovej vojny.

 

Ako len mohla Európa zabudnúť na brutálnu vojnu USA, keď bezdôvodne zločinecky prepadli severný Vietnam a kde sa roky dopúšťali beztrestne (beztrestne až dodnes, a vlastne prečo až dodnes?) tisícok strašných vojnových zločinov proti civilnému obyvateľstvu, a to aj proti ženám a deťom.

Vtedy sa ale v Európe konalo množstvo demonštrácií proti USA.

 

Ale dnes, keď hrozí nesmierne nebezpečie vypuknutia strašnej vojny na území Európy,  sa veselíme, užívame si, konzumujeme, dovolenkujeme, to všetko akoby sa nič nedialo a posielame zbrane do Ukrajiny a de facto nimi bojujeme proti Rusku, tomu Rusku, ktoré nás svojou krvou oslobodilo a zachránilo pred zotročujúcou čižmou fašistického Nemecka, ktoré chcelo zotročiť po svojom  Endsieg-u všetkých Slovanov.

 

A ako „vďaku“ za to dnes časť slovanského sveta spolu s Nemcami posiela na Ukrajinu, vazala USA, zbrane, aby prelievali ruskú krv.

 

Je to hanba, v akom to len svete žijeme – aký to len svet sme si vytvorili. My – tí, ktorí sa považujeme za vrchol doterajšej civilizácie na svete. Nie, neosvietil nás ani Platon, ani Sokrates, ani Kristus a ani Erich Fromm.

 

My máme radšej svet zbraní – a hlavne, keď naplno rinčia – a zbožňujeme svet neustáleho prelievania krve a pritom stále tvrdíme, že chceme len mier a že len tí „zlí diabolskí“ Rusi ho neustále menia na svet vojny – my sme predsa „mierumilovní“ anjeli a oni „diabli a diablov treba zničiť.

 

Asi tak nám to vtĺkaju do hláv „mierumilovní“ Američania, tí čo vraj majú „najvyššie morálne hodnoty“.

 

Sme už naozaj celkom ohlúpli a oslepli???