Maaßen CDU je na predvolebnej kampani v Sasku. To je ale jeho zúčtovanie s CDU!

12.08.2019 23:22

Hans-Georg Maaßen, exšéf nemeckého Úradu pre ochranu ústavy je v Sasku, kde vo viacerých mestách robí volebnú kampaň pre CDU. To však, ako ju robí, je absolútnou raritou.

Žiadny nemecký politik niečo také pre ním ešte nerobil.  Pri každom svojom vystúpení ponúka prítomným doslova zničujúcu kritiku politiky CDU. A najtvrdšie kritizuje vedúcich politikov CDU,  ktorí nie sú schopní riešiť najväčšie problémy Nemecka, a občanov len upokojujú a niečo im len neustále  sľubujú.

Povedal, že CDU sa začala nezmyselne koncentrovane venovať len klíma-politike: „A v žiadnom prípade by sa nemala zaoberať s Gretou zo Švédska, ale by sa mala sústrediť na riešenie vážnych problémov v krajine.“

Vyslovil sa za to, že CDU musí hovoriť jasnou rečou a ľuďom hovoriť pravdu.  Namiesto toho sa ale vôbec nestará o obrovské problémy s integráciou utečencov a ani o zlý stav nemeckej infraštruktúry.

Maaßen povedal, že už je veľmi žiadúca reforma CDU a jasne dal najavo, že  strana musí v budúcnosti robiť takú politiku, ktorá sa nezakladá na produkovaní klamných ilúzií, ale sa orientuje na realite a na skutočných potrebách národa.

Tvrdo skritizoval nielen vedenie strany, ale aj funkcionárov a členov strany, ktorí podľa neho vždy len súhlasne prikyvovali a ku všetkému hovorili len  áno.

Tým dal najavo, že sa nikdy nedokázali vzoprieť Merkel a jej katastrofálnej utečeneckej politike, ktorá rozbíjala nielen Nemecko, ale celú EÚ.

V Sasku silnejú hlasy, ktoré si želajú, aby bol povolaný do novej  krajinskej vlády Saska ako minister vnútra.

Sasku sa v tomto smere nemôže nič lepšie stať - Hans-Georg Maaßen ako minister vnútra, muž ktorý sa odvážne postavil proti Merkel a proti jej nezmyselnej Willkommenskultur, a to bez ohľadu na to, že riskoval svoju politickú kariéru. Veď Merkel nezabúda a neodpúšťa a v tomto zmysle ho aj odvolala z jeho dôležitej funkcie.