Mannheim: Orientálci obťažovali ženu v električke. Tiekla krv. Nočný teror tureckých aut

26.07.2019 22:29

Mannheim – druhé najväčšie mesto Bádenska-Württemberska - na sútoku Rýna s Neckarom, je zlopovestne známe vysokou kriminalitou cudzincov, najmä arabských a tureckých klanov.

23. júla čakala skoro ráno 28 ročná Nemka na električku v centre mesta na zastávke Paradeplatz. Mala smolu, lebo v tom čase išla okolo nej skupina piatich mladíkov, neeurópskeho výzoru. Hneď ju začali verbálne sexuálne  obťažovať. Nereagovala ani slovom a keď prišla električka, tak rýchlo nastúpila a sadla si čo najďalej od hlučných výrastkov, ktorí do nej nastúpili tiež.

Prisadla si do blízkosti muža, asi päťdesiatnika. Cítila sa istejšie. Napriek tomu po chvíli jeden zo skupiny mladíkov prišiel k nej a opäť ju začal opĺzlo a násilne obťažovať. Mladá žena ho vynervovane odbila a požiadala ho, aby ju nechal na pokoji. Muž, päťdesiatnik prejavil odvahu a vyzval mladého dotieravca, aby sa od ženy vzdialil. Ten ho vysmial a začal sa ženy dotýkať rukami, na čo tá začala prenikavo a vystrašene kričať.Starší muž jej chcel pomôcť a snažil sa násilníka od kričiacej ženy odtlačiť.

Situácia eskalovala, lebo do sporu sa zamiešal ďalší z výrastkov a obaja začali muža brutálne biť. Kopali do neho a mlátili ho hlava nehlava. Až keď sa už nehýbal, tak vystúpili na najbližšej zastávke.

Mladá žena potom privolala mobilom políciu a tá začala ihneď s pátraním po kriminálnikoch. Dosiaľ bezvýsledne. Muž bol ťažko zranený a je v nemocničnom ošetrení.

Aj prostredníctvom mannheimských novín polícia po zločinných mladíkoch pátra a prosí obyvateľov o pomoc. Oboch uvádza ako 17 až 20 ročných, orientálneho výzoru a obaja sú v novinách podrobne opísaní.

Mannheim je smutne známy aj tým, že jeho obyvatelia sú už  niekoľko rokov takmer každú noc terorizovaní bandami mladých neeurópskych  mužov, prevažne Turkov,  ktorí „usporadúvajú“ tzv. nočné autokorzo a okolo polnoci začínajú na drahých autách krúžiť centrom mesta a neustále trúbia, pričom špeciálne upravné výfuky ich aut vydávajú neznesiteľne silný zvuk a zúfalých občanov vytrhávaju zo spánku a nedajú im spať. Táto nočná mora trvá až dve hodiny.

Polícia je bezmocná a  nie je schopná to vyriešiť, a to napriek neustálym sťažnostiam trpiacich občanov.

Turci v Mannheime takto demonštrujú: My sme tu doma, my si tu robíme čo chceme…