Medziplanetárna stanica tvorov Xi Gong medzi Zemou a Mesiacom? UFO svedok astronaut Mitchell

10.06.2018 23:24

Rozhodne nie  je bez zaujímavosti, že vlastníme zadokumentovanú presnú vzdialenosť  „vlasti“ záhadných bytostí Xi Gong. Tak ich nazývali Číňania, ako sa  nazývali sami, nevieme. Táto vzdialenosť (Číňania ju vyjadrili,  pochopiteľne, vo vlastnej miere li, pričom 1 li sa rovnal asi  0,64 km) bola, keď ju uvažujeme vzhľadom na vzdialenosti, ktoré  meriame na povrchu zemegule, ľudovo povedané, poriadnym kusiskom,  a v tých časoch vzdialenosťou nepredstaviteľne veľkou a celkom  určite aj nereálnou. Žiadny bežný smrtelník vtedy takú obrovskú  vzdialenosť ani neprecestoval a ani nemala v mozgoch vtedajších  ľudí nijaké opodstatnenie, pretože v ich predstave nič na Zemi  nebolo tak veľmi vzdialené.

Ľudia vtedy  nevedeli, že Zem je guľa obvodu približne 40 000 km, a tak je  oprávnená otázka, odkiaľ sa vzalo v Číne pred 3600 rokmi –  teda v období ležiacom ešte veľmi ďaleko pred gréckou antikou  – číslo 25 000 km, čo predstavovala táto vzdialenosť, kam bola  nasmerovaná a čo lokalizovala?

Vzhľadom na  to, že veda v tomto prípade nepozná nijakú uspokojivú odpoveď  a vyslovuje tiež len domnienky, musí byť dovolená hypotéza,  že bytosti Xi Gong, ktoré boli schopné používať vzdušné  dopravné prostriedky premávajúce rýchlosťou vetra (vyjadrené  v terminológii starých Číňanov), boli príslušníkmi extraterestrickej  civilizácie a že ich prechodnou vlasťou bola medziplanetárna  stanica pohybujúca sa po okružnej dráhe okolo našej planéty,  vzdialenej od nej 25 000 km.

Teraz sa pozrime  na Čínu o 27 storočí neskôr – vtedy tam žil uznávaný a známy  učenec Šen Kuo, filozof, astronóm a matematik. Napísal viaceré  významné vedecké práce, medzi nimi dielo známe pod názvom  Meng Xi rozhovory. V ňom sa okrem iného nachádza veľmi podrobný  opis kontaktu istého študenta s neidentifikovateľným letovým  objektom, ktorý sa odohral v bezprostrednej blízkosti mesta Yang-tsu.

V období rokov 1056 až 1063 obyvatelia mesta  Yang-tsu, ležiaceho v provincii Jiang-su, viackrát pozorovali  na oblohe rýchlo sa pohybujúce teleso, ktoré označili ako „lietajúcu  perlu“. Lietavala rôznymi smermi, v rozličných výškach, niekedy  pomaly, inokedy zas nepredstaviteľne rýchlo. Jedného večera,  keď sa študent po celodennom namáhavom štúdiu chystal uložiť  do postele, otvoril okno a odrazu uvidel, ako sa k nemu blíži  veľkou rýchlosťou žiariaci objekt. Keď už nebol veľmi ďaleko,  vysunuli sa z neho dva predmety guľovej formy, v dôsledku čoho  sa teleso enormne zväčšilo. Z objektov vychádzalo také intenzívne  oslepujúce svetlo, že študent musel prižmúriť oči. Vyzeralo  to, akoby sa celá obloha rozhorela silným plameňom. Energie,  ktoré sa pritom uvoľnili, povytrhávali v okolí niekoľkých  kilometrov množstvo stromov.

O niečo neskôr „lietajúca perla“  zmenila smer pohybu a nepredstaviteľnou rýchlosťou za niekoľko  sekúnd zmizla z dohľadu prestrašeného študenta, ktorý sa dlho  nemohol spamätať zo svojho údivu. Spustošené okolie mu v nasledovný  deň len potvrdilo, že to, čo zažil, bolo naozaj realitou.

V prípade pozorovateľa tohto fenoménu išlo  o študenta veľkého učenca Šen Kua, ktorému podrobne porozprával  svoje záhadné nočné pozorovanie. Ide o nanajvýš realistický  opis zrejme úplne autentickej udalosti, ktorý veľmi pripomína  moderné pozorovania UFO dnešných dní. Tu som uviedol len časť z toho, čo o tejto udalosti zaznamenal Šen Kuo.

Ešte dodám, že aj americký astronaut Edgar Mitchell je autentickým svedkom rôznych UFO aktivít, čo viackrát oficiálne vyhlásil potom, keď už nebol viac v službách NASA.