Merkel ničí sociálny mier v Nemecku: „Jej“ migranti sú aj kriminálnou migráciou do sociálneho systému

12.08.2018 21:16

Rómovia z Balkánu, ktorí prichádzajú do Nemecka využívajú rafinovane nemecký sociálny systém. Samozrejme, že nielen oni, ale aj početní iní migranti. 

Nemeckí daňoví poplatníci platia ročne niekoľko sto miliónov eur detských prídavkov deťom migrantov, ktoré žijú v cudzine. Tendencia ukazuje prudký vzostup. Primátori viacerých veľkomiest hlásia Berlínu, že táto neúnosná situácia ohrozuje sociálny mier v krajine.

V júni štát poukázal detské prídavky až pre 270 000 detí, ktoré nežijú v Nemecku. To je o 11 percent viac ako rok predtým.

Nemecko sa aj takto naivne samo rozkladá v rámci svojej tzv. politickej korektnosti. Primátor Duisburgu Sören Link z SPD otvorene kritizuje Berlín, že celkom prespal tento obrovský problém s detskými prídavkami.

Berlín ešte donedávna ani len nevedel, že tisícky z týchto detí vôbec neexistujú a že detské prídavky na ne vypláca nesvedomitým kriminálnym podvodníkom, z ktorých väčšina sú Rómovia z Bulharska, Srbska, Rumunska.

Len v Duisburgu žije v súčasnosti viac ako 19 000 Rómov. Ich počet sa len za 10 rokov viac ako strojnásobil. Žijú vo štvrtiach, kde sú najlacnejšie nájomné a tamojší Nemci sú z nich doslova zúfalí, lebo premieňajú nielen byty, ale aj celé ulice na nepoznanie. Kde predtým vládla čistota a poriadok, je všade plno odpadu, neporiadku a špiny.

Ešte pred niekoľkými rokmi kritizovali Nemci SR, že nehumánne diskriminuje rómske etnikum. Hovoril som vtedy na túto tému viackrát s nemeckými žurnalistami, keď sme spoločne absolvovali cesty po Slovensku a tvrdil, že keby v Nemecku žilo percentuálne toľko Rómov ako u nás, tak že by aj Nemci mali veľké problémy pri spolunažívaní s nimi. Presne to sa stalo.

Link informuje  o kriminálnych prevádzačoch z východnej Európy, ktorí sa špecializujú na to, ako vytĺcť z naivity nemeckého štátu, za aktívnej nápomoci Zelených, obrovské zisky. Títo ľudia privádzajú do Duisburgu cielene (platí to aj pre iné veľkomestá) Rómov, prihlásia ich do najlacnejších bytov, čím pre nich vznika nárok na detské prídavky.

Rómovia majú spravidla viac detí a prevádzači spolupracujú s koruptnými úradníkmi v krajine, odkiaľ Rómovia pochádzajú a tí za adekvátnu odmenu vystavia bez problému potvrdenia na deti, ktoré žijú v dotyčnej krajine, pričom vôbec neexistujú. A tak môže mať každý Róm, ktorý je prihlásený napr. v Duisburgu, hoci aj päť a či osem detí, ktoré existujú len na papieri.

V Nemecku sú rodinné prídavky na prvé dieťa 194 eur, na druhé tiež, na tretie 200 a na každé ďalšie 225. To  znamená, že pri piatich deťoch dostanú rodičia 1038 eur. V prípade rómskych migrantov stačí, aby boli prihlásení na nejakej nemeckej adrese a preukázali, že majú deti a vysoké detské prídavky sú preukazované každý mesiac na ich bankové konto.

Primátor Link nahnevane oznamuje, že okrem kriminálnych machinácií s detskými prídavkami, ktoré idú na vrub rómskych migrantov z východu, musí riešiť aj to, že vo veľkom znečisťujú najrôznejším odpadom celé ulice, čo spôsobuje extrémne množenie sa potkanov. Zároveň zdôraznil, že títo ľudia neprichádzajú do Nemecka v prvom rade za prácou, ale preto, aby zneužívali nemecký sociálny systém, ktorý je veľmi štedrý.

Preto je najvyšší čas, aby minister financií Olaf Scholz zmenil zákon o prídavkoch pre deti tak, aby ich výška bola upravená tak, že deti migrantov prihlasených v Nemecku, ktoré ale žijú v ich domovských krajinách, dostávali z Nemecka tú istú sumu, aká je v  krajine, kde žijú.