Milión Afričanov je na ceste do EÚ - Európa je na to úplne nepripravená!

29.06.2018 23:39

Marocké informačné zdroje varujú Európu pred obrovskou migračnou vlnou (nie sú to utečenci), ktorá môže už čoskoro „zaplaviť“ Európu.

Ako prvé sa o tom dozvedelo španielske periodikum Alerta Digital, s ktorým kooperuje jeden môj španielsky spolupracovník.

Titul článku o tejto migračnej vlne v Alerte znie:

Un millón de inmigrantes, la mayoría subsaharianos, se dirigen hacia Marruecos para entrar en España   - Jeden milión migrantov, väčšina z nich zo Subsahary, smeruje do Maroka, aby sa potom odtiaľ dostali do Španielska.

Momentálene sa ich prúdy nachádzajú v oblasti južnej Sahary a časť z nich dvesto až tristo kilometrov na juh od Lýbie.

„Koordinátori“ ich pohybu a smerovania, dobre vediac o novej restriktívnej azylovej politike novej talianskej vlády, ich preto na ich strastiplnej púti nebezpečnou Saharou odkláňajú smerom na západ, aby sa dostali do Maroka a odtiaľ člnmi ku brehom Španielska, kde majú lepšie možnosti preniknúť bezpečne do španielskych miest.

Nová španielska vláda, vedená socialistickým premiérom Pedrom Sánchezom, je v smerovaní azylovej politiky krajiny úplne devótne na merkelovskej línii a nemá vôbec žiadny koncept, ako zastaviť túto obrovskú migračnú lavínu z hĺbok Afriky.

Alerta píše, že aj španielske obyvateľstvo reaguje len pasívne, akoby si nechcelo uvedomiť blížiace sa nebezpečenstvo. Podľa informačných marokánskych zdrojov, ktoré spolupracujú s Alertou, ide o masu ľudí, ktorí nielenže nemajú takmer žiadne vzdelanie, ale väčšina z nich nevie ani čítať ani písať.

Ak táto vlna naplno zasiahne Španielsko – oznamuje Alerta – tak to bude mať doslova katastrofálne následky pre najúbohejšie vrstvy Španielov.

Ja len dodám, že veľká časť z tejto vlny sa bude usilovať dostať sa až do Francúzska a Nemecka, kde sa dá dobre žiť z kriminality, ako to už robia mnohí migranti žijúci v Nemecku.