Môj oznam všetkým, ktorí ma tu čítajú

25.01.2017 16:10

Chcem sa poďakovať vsetkým tým z vás, ktorí ste mi v priebehu uplynulého roka poslali mailové riadky. Bolo toho velmi vela a z rôznych štátov, o. i. aj z Ciech a i spoza oceánu, z USA a Kanady. Nie je mi možné z časových dôvodov na ne odpovedať. Boli aj také žiadosti, kde dotyční pytali odo mňa telefónne číslo, s tým, že by radi so mnou občas telefonovali a diskutovali na rôzne témy. Je mi ľúto, ale priatelia to je absolútne nemožné. Môj čas je drahocenný a presne kalkulovaný.

Dakujem však najmä tým, ktori vysoko ocenili moju webovú stránku a ďakovali mi za to, že z nej môžu čerpať nevšedné informácie a rôznorodé poznatky.

Opäť musím ale povedať – po viacerých vašich dotazoch a prosbách, aby som opäť vydal nejakú knihu v SR – že na Slovensku už nikdy viac žiadnu moju knihu nevydám. Mám na to niekoľko dôvodov.

Ale máte možnosť čítať aspoň niektoré moje nové knihy tu na webovej stránke, ako napr. Paríž a jeho hviezdy. Tiež ste sa pýtali, na akých knihách v súčasnoti pracujem. Píšem už môj piaty dvojdielny historický román Kartágo v objatí Ríma a pracujem tiež na knihe literatúry faktu Kozmos žije a má vedomie.

Uz som viackrat povedal a napisal roznym ludom a i vydavatelstvam zo SR, ze uz nikdy viac nevydam ziadnu moju kniznu publikaciu na Slovensku. Na webe o Veľkej Morave pisem len z lasky k Slovakom, a preto aby zvysili svoj zaujem o nasu historiu, ktorý je veľmi slabý.

Minuly rok ma oslovili 4 slovenske vydavatelstva, aby som vydal u nich moj faktograficky roman Pariz a jeho hviezdy. S polutovanim som odmietol.

Teším sa na naše ďalšie stretnutia s vami tu, na stránkach môjho webu.

Roman Bednár