Naci-Koncentráky: Arbeit macht frei! "Koncentrák" ministra Spahna: Zaočkujeme vás späť do slobody!

26.08.2021 23:22

Zlopovestné nacistické koncentráky, kde boli zavraždené a umučené k smrti nútenou, brutálne tvrdou každodennou prácou od rána do večera milióny ľudí, niesli na vstupnej bráne cynický nápis, znejúci priam perverzne  „filozoficky“ – Arbeit macht frei, Práca prináša slobodu.

V skutočnosti ale táto „filozofia“ bola však „filozofiou pekla a pekelných démonov“.

V prenesenom slova zmysle to mnohým zajatcom naozaj prinieslo slobodu – keď vysilením od preťažkej práce napokon vypustili ducha a dosiahli tak slobodu.

Smrť ich totiž oslobodila od potupného otroctva v koncentrákoch.

Nemecký minister zdravotníctva Jens Spahn teraz urobil podobnú cynickú výpoveď:

„Zaočkujeme vás späť do slobody.“

To znamená, len kto sa nechá zaočkovať pochybnými a nie bezpečnými vakcínami dostane späť slobodu, ktorá mu bola nezákonne ukradnutá.

Ostatní budú naďalej zatvorení ako väzni v symbolickom koncentráku, pozbavení slobody a čoraz viac šikanovaní štátnou mocou a stigmatizovaní systémovými médiami.

Len vakcíny, ktoré môžu zabiť, alebo spôsobiť trvalé zdravotné ťažkosti (spomeňme si tu opäť na contergánový-škandál, ktorý masove zabíjal a mrzačil) môžu vrátiť ukradnutú slobodu.

Ale naozaj?

Vôbec nie, lebo aj pre zaočkovaných je to len sloboda požičaná – na istý čas, lebo vakcínovanie bude pokračovať neúprosne ďalej. Po druhej dávke, prídu ďalšie a kto ďalšie napokon odmietne, ten slobodu stratí opäť.

A nejeden „slobodný“, ktorý ich neodmietne, zas stratí svoje zdravie a či život!