Nečakané „zobudenie“ a zmena rétoriky mainstreamu: Drastický nárast srdcových problémov a príznakov mŕtvice v Berlíne: Môže za to očkovanie?

12.04.2024 15:55

Berlínsky mainstream:

 

„Koncom roka 2021 jedna vystrašená berlínska matka zavolala hasičov na tiesňovú linku 112: Jej absolútne zdravá dvanásťročná dcéra odrazu takmer celkom stratila zrak na oboch očiach. Strata zraku môže byť jedným z príznakov mŕtvice.

 

Od júna 2021 sa mohli (bolo to aj naliehavo doporučované)  dať zaočkovať proti korone deti a mládež od dvanástich rokov.

 

Od polovice roka 2021 boli berlínski hasiči zapojení do záchrannej služby súvisiacej s Korona-„pandémiou“ a počas telefonátu so zmienenou matkou  sa jej opýtali, či jej dcéra bola očkovaná proti korone. Žena im oznámila, že pred piatimi dňami.

 

Čoraz viac podobných prípadov spôsobilo u nich desivé podozrenie, že to môže súvisieť s vakcínami proti korone.

 

Hasiči záchrannej služby v Berlíne si začali vymieňať informácie s kolegami na stanovištiach policajnej záchrannej služby a čo od nich počuli, to len stále viac potvrdzovalo ich podozrenie.

 

A symptómy mŕtvice a srdcové problémy sa v skutočnosti mimoriadne zvýšili od roku 2021. V nasledujúcich rokoch tiež došlo k záhadnému nárastu počtu takých prípadov.“

 

Takže hasiči a policajti tušili v roku 2021 to, pred čím profesor Sucharit Bhakdi varoval Nemecko i celé ľudstvo od samého začiatku šialenstva „pandémie“. Neustále hlásal: Korona vakcíny budú ľudí zabíjať a v mnohých prípadoch im zničia srdce.

 

Ako vyplýva z odpovede Správy vnútra Senátu na parlamentnú otázku poslanca Antonína Brouska (nestraník),  tak sanitky boli minulý rok v súvislosti so srdcovými problémami v Berlíne nasadené do  52 182 veľmi závažných prípadov.

 

To extrémne presahovalo čísla z predošlých rokov!

 

Berlínsky maistream, ktorý počas „pandémie“ neustále difamoval odporcov korona opatrení a smrtonosných mRNA vakcín, odrazu pokrytecky a bez ospravedlnenia sa tým, proti ktorým agitoval a ich zatracoval ako škodcov spoločnosti a demokracie, odrazu preskočil na druhú stranu a „podporuje“ tých, ktorých prenasledoval.

 

V ďalšom tento mainstream uvádza:

 

„Nárast pacientov so srdcovými problémami postihuje všetky vekové skupiny – najmä skupinu 31 až 40-ročných, ktorá vyčnieva na úrovni 71 percent.

V rokoch 2018/19 pred koronou bolo v priemere 3 083 tiesňových volaní kvôli problémom so srdcom. V roku 2021 to bolo 4 223, rok na to 5 181 a v roku 2023  už  5 367. Nárasty sú vysoké aj medzi staršími ľuďmi vo veku 81 až 90 rokov – z 5 245 v rokoch 2018/19 pred koronavírusom na minuloročných 10 127 .  

To je takmer zdvojnásobenie!

 

Zarážajúci je aj zvýšený počet misií pre problémy so srdcom u detí do desať rokov, ktoré sú v tejto vekovej skupine skutočne zriedkavé.

 

 

V rokoch 2018 až 2021  to bol v každom roku približne rovnaký počet, ale  v rokoch 2022 -23 to bol odrazu dvojnásobný počet ako v predošlých rokoch!“

 

Doplním ešte tým, že Spoločnosť nemeckých hasičov  po vzniku oprávneného podozrenia v radoch berlínskych hasičov na škodlivosť vakcín, sa zúčastnila viacerých veľkých demonštrácii odporcov korona opatrení v Nemecku.

 

A tak aj im patrí veľká vďaka občanov za ich odvahu k odporu proti systému a jeho poplatným médiám, čím ich porazili, a štát sa napokon musel zrieknuť svojej gatesovskej doktríny o povinnom očkovaní vakcínou-otravou.

 

 Ak sa ňou ešte aj teraz niekto dá očkovať – tak tomu naozaj niet pomoci.