Nehorázne poburujúce: Zelená vicešéfka Bundestagu: Kritici korona-opatrení by mali kritizovať a spracovať vlastné chyby z toho obdobia

01.04.2024 13:02

Teraz brutálna odporkyňa AfD a v čase korony húževnatá „prenasledovateľka“ tých čo odmietali otravnú vakcínu, Zelená podpredsedníčka Bundestagu Katrin Göring-Eckardt po zverejnení - na príkaz súdu - utajených desných korona protokolov RKI, namiesto ospravedlnenia sa, varuje, že debata o nich by vraj mohla byť „zneužitá“.

(písal som o tom v článku: Veľké víťazstvo štátom prenasledovaných: Súd nariadil zverejnenie tajných korona-protokolov Robert Koch Inštitútu(RKI) - 27.3.24)

AfD politik Martin Sichert k tomu vyhlásil: „Máme tu do činenia s obrovským kriminálnym prípadom.“

 

Podpredsedníčka Bundestagu Katrin Göring-Eckardt (Zelení) sa vyslovila proti príliš ďalekosiahlemu preskúmaniu opatrení korona.

 

Je to politička, ktorá sama opakovane vyzývala na agresívne povinné očkovanie, a teraz bezočivo varuje pred údajným zneužívaním objektívneho spracovania utajených korona dokumentov. Podkladom je zverejnenie časti zápisnice z rokovaní Inštitútu Roberta Kocha (RKI).

 

„V žiadnom prípade sa to nemá zneužiť na očierňovanie aktérov v politike, lekárskej profesii a vede, ktorých sa to týka (nepovedala však, že to boli tí, ktorí plnili želania farma-koncernov a nariadenia koruptných politikov) ale skôr na poučenie pre budúcnosť, ak hrozí podobná výnimočná situácia,“

napísala táto zelená politička na portále Služba krátkych správ.

 

Göring-Eckardt zároveň vyzvala vtedajších kritikov politiky korony, aby si položili otázku, „či neignorovali obavy a strachy svojich blížnych z neznámeho (z korony).

 

„Demokratická kontrola nebola pozastavená,“

tvrdila(lživo a odsúdeniahodne) politička Zelených.

 

Ale ona sama priam sadisticky ignorovala strachy a obavy tých, čo sa obávali očkovania pochybnou génovou vakcínou a vyhlasovala ich len za fantazírujúcich konšpirátorov (čiže protizákonne im odopierala právo na vlastný názor!).

 

Takíto politici sú obrovským nebezpečím pre demokraciu a občania si to musia plne uvedomiť, keď sa blížia voľby.

 

 

Časopis Multipolar, ktorý si vydanie utajenej zápisnice právoplatne vynútil, sa v súčasnosti súdi o odčiernenie a zverejnenie veľkého množstva začiernených pasáží v nej.

 

Prístupná časť týchto dokumentov okrem iného ukazuje, že RKI už na začiatku korona-aféry pochybovala o účinnosti masiek FFP2 a poukázala na nebezpečenstvo blokovania škôl pre deti. Napriek tomu politici školy z veľkej časti dali zatvoriť a vyhlásili masky FFP2 za povinné.