Nemecko bude do 20 rokov islamský štát: Frankfurt je prvé mesto, ktoré inštaluje do ulíc moslimské religiózne osvetlenie ako prejav úcty k Ramadánu

05.03.2024 22:51

Večer 10. marca sa rozsvietia na pešej  zóne v centre hlavného mesta Hesenska moslimské nápisy, zlaté hviezdy, farebné orientálne lampáše, veľké žiariace mesiačiky, farebné orientálne lampióny i veľké zdobené nápisy „Happy Ramadan“.

 

Nemci doteraz vo svojej krajine poznali náboženské osvetlenie len z kresťanských Vianoc. Teraz moslimovia dostávajú svoje vlastné, pre nich nádherné rozprávkové svetlá a budú ich mať v uliciach Frankfurtu počas ramadánu od 10. marca do 9. apríla). A odteraz samozrejme aj každoročne.

 

V Nemecku Allah a Mohamed čoraz viac vytláčajú Ježiša.

 

Mesto Frankfurt nad Mohanom sa chváli, že je prvým mestom v Nemecku, ktoré má takéto osvetlenie zavesené. Priamo pri Alte Oper. Vzorom pre Mestské zastupiteľstvo je Londýn, ktorý v roku 2023 otvoril ramadánové osvetlenie neďaleko slávneho Piccadilly Circusu.

 

Najväčší moslimský náboženský sviatok sa začína v nedeľu. Od pondelka rána prichádzajú do Frankfurtu kamióny objednané mestskou samosprávou, pracovníci vybaľujú hviezdy a mesiačiky, vyťahujú svetlá a pripájajú ich k mestskej elektrickej sieti.

 

V roku 2023 pod vedením Zelených, SPD (tí vládnu v meste) a Zeleného odboru pre diverzitu a antidiskrimináciu presadilo vedenie mesta v mestskom parlamente  svoj návrh proti hlasom CDU, aby sa vo Frankfurte po prvýkrát zavesilo ramadánové osvetlenie.

 

Primátor k dôvodu zavedenia tejto „úžasnej novinky“ povedal:

 

„Vo Frankfurte nad Mohanom žije až do 150 000 moslimov a tvoria takmer 15 percent celkovej populácie.

Primátor Jusuf Mike (rodák zo Sýrie) si myslí, že ich príklad budú nasledovať aj ďalšie nemecké mestá. 

Ja si to nemyslím - ja som o tom absolútne presvedčený.

 

 

Po schválení návrhu, ktorý nebol masovo medializovaný, je ticho aj na radnici. Mnohí politici vo Frankfurte sú preto stavbou moslimského osvetlenia úplne prekvapení.

 

Vo vyhlásení strany Zelených sa nadšene o.i. uvádza:

 

"Moslimskou výzdobou počas ramadánu mesto Frankfurt vysiela dôležitý signál pre moslimský život, a tým zároveň oceňuje dôležitosť ľudí moslimského vierovyznania v našom meste."

 

Viceprimátorka Frankfurtu, rodáčka z Iránu Nargess Eskandari-Grünberg (zelená), dozerala na projekt  inštalovania moslimských svetiel ramadánu a hovorí k tomu:

 

„Sú to svetlá spolupatričnosti, proti výhradám, proti diskriminácii, proti antimoslimskému rasizmu a tiež proti antisemitizmu (to posledné je ale len cynickým výsmechom Židov).“

 

Ramadánové svetlá budú zavesené na piatich obrovských oceľových lanách cez pešiu zónu. Všetko bolo zakúpené nové zo zahraničia mestom Frankfurt.

Pre porovnanie: Vianočné osvetlenie vo Frankfurte stálo 75 000 eur.

 

Občania musia platiť účet za moslimov! Mestské osvetlenie ramadánu bude stáť daňových poplatníkov až 100 000 eur.

 

Frankfurtská mestská vláda, ktorej dominujú Zelení a SPD, projekt presadila bez akejkoľvek verejnej diskusie.

 

Nezapájanie občanov do verejnej diskusie nie je inteligentná demokratická politika! Inými slovami je to diktatúra nemeckej „demokracie“.

 

 

Skľučujúca temná predpoveď: 

 

Do dvadsať rokov vyhasnú v Nemecku svetlá (kresťanov) a bude tam všade žiariť len (pol)mesiac (moslimov).