Nemecko sa zmieta v problémoch a teraz ešte aj toto: Moslimovia chcú založiť kalifát, a tak nie AfD chce rozbiť štát, ale „kultúrni obohacovači“ Nemecka

08.04.2024 22:20

Čo sa len mainstream už roky napísal klamstiev a nezmyslov o AfD, ako o strane, ktorá chce zničiť štát a demokraciu a obiňoval ju, že je nebezpečne islamofóbna. Bola to práve AfD, ktorá neprestajne varovala pred tým, že islamisti a fundamentálny islam je nepriateľ demokracie a štátu, ktorý je založený na jej princípoch.

A teraz odrazu ten istý mainstream (bez toho, aby sa pokorne AfD ospravedlnil) musel priznať niečo, čo by ešte pred nejakým časom, ak by niečo podobné tvrdila AfD, označil za nenávistnú antiislamskú kampaň.

Dnešný titulok mainstreamu na prvej strane celkom hore znel:

 

Sie wollen Kalifat gründen: Geheim-Treffen von Islamisten in Hamburg (Chcú založiť kalifát: Tajné stretnutie islamistov v Hamburgu)

 

Policajní vyšetrovatelia nazývajú mužov, ktorí stretnutie organizovali „radikálnymi pop islamistami“. Majú oholené krky, jazdia na hriešne drahých autách, nenávidia Izrael a chceli by v Nemecku zaviesť šaríu, islamské právo „doby kamennej“ a založiť kalifát.

 

Mainstream píše:

 

„Stovky členov a priaznivcov kontroverznej skupiny “Muslim Interaktiv” sa niekoľkokrát stretli v “Elite Event House” v hamburskej štvrti Allermöhe. Naposledy minulý štvrtok. O stretnutiach ako prvý informoval

hamburský Krajinský úrad na ochranu ústavy a ten varuje:

V súčasnosti je konflikt na Blízkom východe primárne využívaný na vyhľadávanie kontaktov s novými mladými členmi a ich nábor.“

 

Šéf hamburského Krajinského úradu na ochranu ústavy Torsten Voß (58) pre mainstream povedal: „Muslim Interactive“ je nebezpečný, pretože takéto udalosti môžu z dlhodobého hľadiska zvýšiť počet islamistov a extrémistov vyznávajúcich šaríu.

 

„Muslim Interaktiv“ je v zásade mladou a nástupníckou organizáciou zakázanej organizácie „Hizb ut-Tahrir – Islamský front za oslobodenie“. Sú to radikálni pop islamisti, ktorí oslovujú mladých ľudí cez internet.

Mladý muž menom Raheem B. je považovaný za jednu z hlavných postáv tejto nebezpečnej islamistickej scény v Hamburgu.

Cieľom „Muslim Interactive“ je šírenie islamu – v tvrdej verzii, a to je proti USA, proti Izraelu, proti demokracii, proti ženám.

A predovšetkým v konečnom dôsledku nastolenie teokracie, v ktorej je všetko podriadené islamskému náboženstvu.“

 

Prečo však takéto pochybné stretnutia islamistov nie sú políciou eliminované?

 

Torstern Voß má na to odpoveď, tá ale znie naozaj prinajmenšom veľmi zvláštne a dokonca až podozrivo zvláštne:

 

„Pretože „Muslim Interactive“ nie je zakázaný a stretnutia sa považujú za súkromné. Keďže organizácia pôsobí na celoštátnej úrovni (najmä v Severnom Porýní-Vestfálsku a Berlíne), tak za to je zodpovedné Spolkové ministerstvo vnútra. A ľudia sa tam zatiaľ  k tejto závažnej veci nevyjadrujú.

Samotný Hamburg má preto zviazané ruky.“

 

Takže Hamburg nemôže a nesmie nič – hoci ide jednoznačne o nepriateľov nemeckého štátu a demokracie. A dokonca ani len Voß ako šéf Krajinského úradu na ochranu ústavy nesmie a nemôže nič.

 

Aj on má zviazané ruky a dokonca možno ešte viac ako Hamburg – a to je paradox non plus ultra. Mnohé naznačuje, že on by naozaj chcel, ale má to zakázané a kým je to zakázané? No predsa  Spolkovým ministerstvom vnútra. A kto je tam ministrom? No predsa zlopovestná Nancy Faeser, ktorá je známa tým, že je veľmi „tolerantná“ k islamu a k migrantom a k všetkému, čo s tým súvisí a veľmi známa je aj tým, že  AfD by najradšej utopila aj v lyžičke vody.

 

A preto „chudák“  Torsten Voß musí venovať celú svoju „ochranno-ústavnú“ pozornosť predovšetkým AfD, v očiach Faeser najväčšej hrozbe jej "demokracie" a "jej štátu" a nerušiť zbytočne tých, čo chcú v Nemecku založiť kalifát a neskôr Nemecko pretransformovať na Kalifát-nemecko.

 a