Nemecký mainstream: Otázka národnej bezpečnosti: AfD musí objasniť svoju prípadnú devótnu podriadenosť voči Rusku

08.04.2024 11:12

Keďže vysoké preferencie AfD nechcú už dlhodobo klesať a preferencie koalície nechcú stúpať, a to napriek neustálym útokom zo všetkých možných rétorických a propagandistických „zbraní“ mainstreamu a politikov, tak sa formuje nový útok, ktorý by mal byť efektívny:

AfD je hrozbou pre bezpečnosť Nemecka.

 

Ale to, že neprestajná a rastúca kriminalita azylantov a migrantov neustále ohrozovala a ohrozuje bezpečnosť občanov a že spôsobila mnoho vrážd a znásilnení, to politickú elitu Nemecka s výnimkou AfD neveľmi zaujímalo.

A len odnedávna, keď čoraz viac Nemcov vyhlasovalo, že bude AfD voliť najmä aj preto, že je jedinou stranou, ktorá toto vražedné ohrozenie občanov migrantami určite bude riešiť, keď bude mať politickú moc, tak sa odrazu začínajú o to zaujímať aj vládne strany, okrem Zelených.

 

 Mainstream píše k dobrým vzťahom AfD k Rusku o.i. aj takto (niečo také, mimochodom nezakazuje žiadny nemecký zákon!!!):

 

„Priateľskosť AfD k Rusku môže byť posudzovaná za nebezpečnú záležitosť.

 

Teraz však existuje dokonca podozrenie, že Moskva financuje politikov strany. Toto musí byť riešené v Bundestagu.

Blízkosť AfD k ruskému režimu je evidentná. Poslanci AfD už roky cestujú na priateľské návštevy do Ruska alebo okupovaného Krymu. Dokonca aj teraz, uprostred vojny, boli v marci pozvaní traja poslanci AfD z Bavorska ako údajní (klamstvo, lebo neboli údajní, ale oficiálni – moja pozn.) pozorovatelia volieb a na príkaz potvrdili demokratické voľby Vladimíra Putina (ďalšia lož – nebol žiadny príkaz, lebo len potvrdili realitu – moja pozn.).

 

AfD je proti akýmkoľvek dodávkam zbraní na Ukrajinu a bezprostredne po ruskom útoku na krajinu líder AfD Tino Chrupalla poďakoval Rusku v Bundestagu za zjednotenie Nemecka (aspoň on prejavil pokorne vďaku za niečo, čo do poslednej chvíle blokovali Briti i Francúzi a ak by sa boli presadili,  tak s najväčšou pravdepodobnosťou by dve Nemecká boli dlho realitou, a je obrovskou hanbou súčasnej koaície, že to nerobí sama – moja pozn.).

 

Odvtedy tieňový vodca AfD Björn Höcke verejne sníva o pakte s Putinom: „Spolu s Ruskom by sme boli neporaziteľní,“ povedal Höcke na jeseň 2023  (čím samozrejme myslel predovšetkým na ekonomiku – súčasná vláda si od „priateľov“ radšej beztrestne nechala zničiť, na obrovskú vlastnú škodu, Nordstream - moja pozn.).

 

Sympatie k vražednému ruskému režimu (ani jediné slovo o megavražednom režime USA, ktoré o.i. bombardujú Sýriu a majú na jej území, bez jej súhlasu a proti jej vôli, takpovediac teroristickým spôsobom vojenskú základňu – moja pozn.) veľa vypovedajú o tom, čo má strana v pláne s Nemeckom.

Z pohľadu Moskvy by ovplyvňovanie bolo logickým pokračovaním predchádzajúcej politiky. Režim aktívne pracuje na rozbití západných demokracií zvnútra prostredníctvom propagandy, sabotáží a kupovania politikov.

O otázke, do akej miery je súčasťou tejto mašinérie AfD alebo jej poprední politici, by sa preto malo verejne diskutovať na plenárnom zasadnutí a v príslušných bezpečnostných výboroch Bundestagu. Niektoré možné odpovede na túto otázku by mohli ohroziť národnú bezpečnosť.“

 

Z týchto riadkov (a mnohých ďalších každodenne v mainstreame) priam srší strach z možnej politickej zmeny v Nemecku zásluhou AfD a ďalších nových strán, ako napr. strany Sahry Wagenknecht, ktoré sú za mier na Ukrajine, sú proti NATO a proti devótnemu vazalstvu Nemecka voči USA.