Nová štúdia dokazuje: Účinok prechválených, „revolučne skvelých“ vakcín prudko klesá!

26.08.2021 23:23

Len nedávno bola Pfizer-vakcína proti Covidu v USA oficiálne pripustená (jej núdzové pripustenie bolo zrušené), a tak sa stala vakcínou pre všetkých bez obmedzenia.

Veľmi trápne pre Pfizer a Modernu je ale teraz zverejnenie najnovšej USA štúdie, ktorá jednoznačne preukázala, že účinnosť ich Covid-vakcín od objavenia sa Delta-varianty extrémne klesla a síce z 91 percent na 66 percent.

Pritom možno, pochopiteľne, očakávať ďalší pokles ich účinnosti. Napriek všetkému sa týmito vakcínami očkuje „veselo“ ďalej a široká verejnosť  o štúdii z veľkej časti nevie vôbec nič.

Pfizer ani Moderna sa zatiaľ k tomu nijako nevyjadrili. Veď prečo aj? Biznis beží veľmi dobre aj naďalej!

Účastníkmi štúdie bolo niekoľko tisíc pracovníkov Zdravotných centier a nemocníc v šiestich spolkových štátoch USA.

Výsledky štúdie sú zaregistrované v CDC (Centers for Disease Control and prevention).

Autori štúdie však varujú a upozorňujú na to, že je pravdepodobné, že toto rýchle zníženie účinnosti vakcín nie je spôsobené len v dôsledku objavenia sa Delta-varianty, ale že ide o to, že tieto „proti-korona-vakcíny“ principiálne rýchlo strácajú svoju účinnosť.

Bol to úmysel ich producentov ich tak „nastaviť“, aby nás mohli preparovať stále ďalšími svojimi novými variantami vakcín proti korone, a tak znásobovať svoje enormné zisky?