Obrovská hanba a beštialita francúzskeho Parlamentu: Odsúhlásil zákon umožňujúci právne stíhanie kritikov korona opatrení. Francúzsko padá do temnoty stredoveku!

18.04.2024 11:35

Odsúhlasili ho dokonca teraz, keď sa už oficiálne odhalili klamstvá a podvody zo strany tých, ktorí zaviedli korona opatrenia a hlásali pandémiu. 

O prípade odhalenie klamstiev a poloprávd v dlho utajovaných korona-dokumentoch vplyvného nemeckého inštitútu RKI som písal v článku Senzácia: Veľké víťazstvo štátom prenasledovaných: Súd nariadil zverejnenie tajných korona-protokolov Robert Koch Inštitútu (RKI) 27. marca
 

Či už kritika liečby mRNA alebo masiek proti chrípkovým vírusom a podobne, to všetko môže byť vo Francúzsku v budúcnosti legálne stíhané! Každý, kto radí  a odporúča niečo v rozporepre s klasickou medicínou bude v budúcnosti čeliť problémom.

 

Nový francúzsky „kultový zákon“ kritici nazývajú „zákon Pfizer“.

 

To znamená, že každá lekárska kritika, ktorá sa odchyľuje od „súčasného stavu vedy“, môže byť v budúcnosti stíhaná. Teoreticky by kritika očkovania alebo požiadavky nosenia rúšok počas výnimočného stavu Covid mohla byť právne stíhaná. Zákon schválil francúzsky Parlament minulý týždeň.

 

Posledný akt pre kontroverzný návrh zákona bol dokončený 9. apríla. V parlamente to nebolo ani zďaleka také jednoznačné, ale napokon to  prešlo pomerom 146:104.

 

Prehrešenie sa voči nemu môže byť potrestané odňatím slobody na jeden rok a pokutou 30 000 eur. Každý, kto spôsobí, že ostatní odmietnu lekárske ošetrenia, „hoci sú na základe súčasného stavu medicínskych poznatkov zjavne vhodné“, môže byť potrestaný odňatím slobody až na tri roky (a pokutou 45 000 eur).

 

Kľúčovou časťou zákona, a preto sa nazýva aj „zákon Pfizer“, je možná kriminalizácia ľudí, ktorí neodporúčajú „terapeutické alebo profylaktické liečebné postupy“. To znamená, že kritici mRNA a očkovania by mohli byť stíhaní.

 

Nie nadarmo bol počas diskusie vo februári niekoľkokrát spomenutý profesor Didier Raoult, pravdepodobne najznámejší francúzsky kritik mRNA.

 

 

 

Napríklad takto informujú francúzske systémové médiá o novom zákone:

 

„Národné zhromaždenie v utorok 9. apríla definitívne schválilo návrh zákona na boj proti nebezpečnému sektárskemu vývoju, ktorý bol trestným činom podnecovania k opusteniu alebo vynechaniu lekárskej starostlivosti, za ktorý hrozí jeden rok väzenia a pokuta 30 000 eur alebo dokonca tri roky vo väzení a pokuta 45 000 eur, ak by bola provokácia uvedená do praxe.

 

Tento nový zločin je určený na boj proti „guru 2.0“ a ich údajným prírodným zázračným liekom na rakovinu, ktoré spôsobujú neplechu na internete. Ide o „požiadavku prostredníctvom opakovaného nátlaku alebo manévrov“ „vzdať sa alebo zdržať sa terapeutického alebo profylaktického liečenia“, keď zrieknutie sa lekárskej starostlivosti sa „prezentuje ako zdravie podporujúce“, hoci môže mať „obzvlášť vážne následky“.

 

Hoci sa poslanci a senátori na tomto delikátnom opatrení nedokázali zhodnúť, posledné slovo malo Národné zhromaždenie, ktoré text prijalo 146 hlasmi proti 104.

 

Štátna tajomníčka Sabrina Agresti-Roubache v plenárnej sále jasne uviedla, že „zámerom vlády nie je zakázať lekársku kritiku“ alebo „zabrániť chorým ľuďom, aby sa plne vedome rozhodovali o tom, či podstúpiť alebo nepodstúpiť liečbu“, ale skôr bojovať proti „konšpiračnému svetu“ na internete, ktorý si podľa nej „každý rok vyžiada tisíce obetí“.

 

Zákon bol odhlasovaný proti hlasom poslancov z Insoumis, komunistov, Les Républicains a Rassemblent National, ktorí varovali pred ohrozením „verejných slobôd“ a varovali pred možným stíhaním informátorov kritizujúcich farmaceutický priemysel.

 

 

Vždy revolučné Francúzsko, ktoré bojovalo už v stredoveku za osvietenstvo, zvrhlo ako prvé monarchiu a proklamovalo republiku,

 

týmto zákonom upadlo opäť do „stredoveku, v ktorom kráľuje“ Macron.