Obrovská pyramída v Antarktíde. Postavená pred viac ako 50 000 rokmi? - 1. časť

12.03.2016 11:57

Jej štruktúra  bola objavená z kozmických satelitov. Na snímkach, ktoré urobili, je jasne vidieť jej formu a tvary. Je približne 1,7 krát väčšia ako Cheopsova pyramída v Egypte. Skeptici a ortodoxní vedci samozrejme tvrdia, že pri tejto štruktúre ide len o prirodzenú, geologicky vytvorenú formáciu, ale satelitné zábery a fotografie ľudí, ktorí boli pri nej, hovoria inou rečou.

Z pohľadu klasickej vedy, ktorá  v súhlase s náboženstvom nepripúšťa možnosť, že už dávno pred našou civilizáciou, boli niekým budované na našej planéte jedinečné technické monumenty, je pochopiteľné, že niečo také ako gigantická pyramída pod ľadom antarktídy nemôže a nesmie existovať. 

Jej nepopierateľná existencia ale implikuje otázku, lepšie povedané fakt, že buď bola z nejakého dôvodu postavená mimozemskou civilizáciou, alebo  - druhá možnosť - že v Antarktíde, ktorá bola v časoch jej stavania nepokrytá ľadom, ju vybudovala rozvinutá pozemská civilizácia, ktorá z nejakého dôvodu (prírodná katastrófa, prípadne samozničenie,....) zanikla.

Avšak tú skutočnosť, že Antarktída bola v historických dobách bez ľadu, to medzičasom veda už vie a akceptuje. 

V Antarktíde existujú pod ľadom dokonca ešte dve ďalšie, menšie pyramídy. To oznámila skupina ôsmych vedcov, ktorí tam robili pred dvoma rokmi výskumy. Keďže ide o serióznych vedcov, ktorí sú veľmi opatrní a nechcú robiť predčasné uzávery, tak ich vyhlásenia sú zdržanlivé. Okrem toho chcú zatiaľ ostať v anonymite - sú to dvaja Američania a šesť Európanov.

pokračovanie nasleduje