Ohlásenie novej migrantskej vlny: Politik žiada od Berlína každoročne 400 000 migrantov pre Nemecko

27.08.2021 23:34

Šéf Bundesagentur für Arbeit Detlef Scheele (SPD) naliehavo žiada nemeckú vládu (nemožno však vylúčiť, že vládu žiada na príkaz vlády, aby ju o to žiadal), aby zabezpečila pre nemecký pracovný trh prísun aspoň 400 000 migrantov každý rok. Inakšie mu vraj hrozí kolaps.

Detlef Scheele vyhlásil v Süddeutsche Zeitung, že v Nemecku je čoraz väčší nedostatok pracovných síl:

„V dôsledku nepriaznivého demografického vývoja v Nemecku už v tomto roku chýbalo v krajine 150 000 pracovných síl. V ďalších rokoch sa toto číslo bude dramaticky zvyšovať. Nemecko môže tento problém vyriešiť len v tom prípade, ak sa vláda postará o to, aby k nám prišlo každý rok aspoň 400 000 migrantov. Fakticky máme už v každom povolaní nedostatok pracovných síl.“

Scheele sa ani jediným slovom ale nezmienil o tom, prečo viac ako 50 percent utečencov z tých, ktorí od roku 2015 prišli do Nemecka ešte stále nepracuje (neoficiálne čísla sú však oveľa vyššie a uvádzajú, že 70 až 80 percent nemá trvalé zamestnanie), ak je v krajine nedostatok pracovných síl!

Je to predsa veľký paradox, žiadať príchod ďalších migrantov kvôli údajnemu nedostatku pracovných síl, keď v krajine sú státisíce migrantov, ktorí už od roku 2015 poberajú podporu v nezamestnanosti. Okrem nich je v Nemecku aj množstvo migrantov, ktorí prišli do Nemecka v rokoch predtým a nepracujú a žijú zo sociálnych dávok.

Preto to, čo žiada Scheele, možno realisticky chápať len ako politickú podporu pre ďalšie vlny migrantov do Európy, ktoré majú eliminovať našu kresťanskú kultúru.