Otázka je teraz už oprávnená: Je každý moslim potenciálnym vrahom kresťanov?

01.11.2020 23:43

V roku 1931 vyhlásil svetoznámy nemecký publicista a pacifista Kurt Tucholsky, že všetci vojaci sú vrahovia. Až v roku 1995 rozhodol Najvyšší ústavný nemecký súd v Karlsruhe, že použiť citát Tucholského nie je trestným činom.

Teraz takmer o storočie neskôr, keď prebieha „mierová“ invázia moslimov do Európy zo všetkých strán v plnom prúde a teroristické brutálne a doslova rituálne vraždy kresťanov moslimami sa množia a adekvátne tomu narastá strach a panika obyvateľstva najmä vo Francúzsku a Nemecku, je taká otázka nielen oprávnená, ale priam osudovo nevyhnutná.

Tucholskeho citát nebol otázkou, ale výkričníkom, a tým aj priamym obvinením, tých, ktorí sú drilovaní na to, aby v prípade potreby zabíjali. Napriek tomu súd túto výpoveď rehabilitoval a uznal ako legitimnú.

V Európe, ktorá je v súčasnosti taká polarizovaná, ako od pádu východného bloku ešte nikdy nebola, sú teroristické útoky na kresťanov a na ich kostoly a dokonca už aj na ich cintóriny fakticky na dennom poriadku.

Túto polarizáciu vyvolala predovšetkým utečenecká (a či „utešenecká“, lebo sme stále len utešovaní, že islam je prínosom pre nás a je mierový) politika kancelárky v Berlíne, ktorá otvorila pre moslimských „migrantov“ dvere do Európy dokorán a navždy.

„Zlý“ Donald Trump bol v tomto smere priam prorocky prezieravý, keď krátko po zvolení za prezidenta vyhlásil, že príchod ďalších moslimov do USA je neželaný (za čo zožal obrovskú kritiku „korektných“ politikov doma i v Európe.

V tom čase ho za to kritizoval aj Macron. Macron sa však veľmi zmenil a teraz po moslimských teroristických vraždách v Paríži a Nizze vyhlásil islamizmu de facto „vojnu“.

Merkel k tomu mlčí, lebo je to prezident Francúzska. Ak by to isté oficiálne vyhlásil politik AfD, tak by v Nemecku bol znemožnený ako netolerantný islamofób.

Trump o.i. legitimoval svoj odpor proti moslimom tým, že ich najsvätejšia kniha Korán, ktorá je pre nich slovom Allaha, prikazuje v Sure 2, verš 191 doslova nasledovné:

„A vraždite neveriacich, všade kde na nich narazíte…..“

Americký prezident nariadil zákaz vstupu moslimom na územie USA, s odôvodnením, že ľudia, ktorí sú vyzvaní svojím Bohom vraždiť iných, sú v Amerike neželaní.

V súčasnej situácii je nepopierateľnou realitou v Európe, že sú to moslimovia, ktorí terorizujú a vraždia kresťanov a nie naopak. Brusel a Berlín nás nijakým spôsobom pred týmto vražedným moslimským terorom nechránia. Neprovnateľne viac sa starajú o to, aby sa islam v Európe cítil ako privilegovaná  relígia. Európski „korektní“ politici neustále zdôrazňujú, že islam patrí do našej kresťanskej Európy. Samozrejme, že je to klamstvo a vymývanie mozgov. Ani historicky a ani kultúrne islam do Európy nepatrí.

Islam chcel Európu dobyť, o čo sa pokušal niekoľko storočí. Osmani chceli potom po obsadení Európy zo všetkých kresťanov urobiť moslimov.

A to moslimovia chcú aj dnes. Preto takýto islam k nám rozhodne nepatrí. Každý moslim je už od malička doslova indoktrinovaný islamom a Koránom a moslimské deti sa učia v koránových školách samozrejme aj verš 191 v Sure 2 a každý islamský terorista, keď vraždí kresťanov zvolá Allahu Akbar.

To isté zvolal aj sultán Mehmed II., keď zavelil pod hradbami Konštantinopolu svojim 80 000 vojakom, aby  ho dobyli, a to isté volali jeho vojaci, keď sa im podarilo dostať cez jeho hradby a začali vraždiť kresťanské obyvateľstvo.

Islam je extrémne agresívne náboženstvo a jeho monoteizmus sa vyznačuje z hľadiska psychológie  mimoriadne výraznými a nebezpečnými diktátorsko-absolutistickými štruktúrami.

Pre mňa preto platí, že síce nie všetci moslimovia sú potenciálni vrahovia kresťanov, ale veľmi mnohí. Všetci tí, ktorí veria len na slová Koránu a vidia svet len jeho „očami“. A tých je za istých okolností možné veľmi ľahko radikalizovať.