Pokračovanie: Tragédia utečencov odbieha podľa diabolského plánu , 2. časť

30.08.2015 16:58
 
Utečenecká vlna, ktorú Európa v súčasnosti zažíva, je ešte len začiatkom toho, čo bude nasledovať.  Hlavným zodpovedným za túto obrovskú utečeneckú vlnu je jednoznačne Washington. Vieme to všetci veľmi dobre a vedia to aj naši vládcovia v Bruseli. Prečo sú ale takí zbabelí a nevyzvú USA k tomu, aby veľkú časť utečencov prijali?
Prečo tak nevyzývajú USA ani vplyvné európske médiá? Kde je ich nezávislosť? Namiesto toho žiadajú a vyzývajú občanov EÚ, aby boli tolerantní a aby vzali celé obrovské bremeno, ktoré nezapríčinili, na svoje ramená. V tejto súvislosti nasledovný fakt.
Verejnosťou nepozorovane a médiámi "nepovšimnute" bola v Paríži v roku 2008 založená Európska Rada pre toleranciu a zmierenie, v ktorej sú vplyvní súčasní i bývalí renomovaní politici a zástupcovia cirkvi. Ich úlohou je, aby Európanov "naprogramovali" k ešte väčšej ochote pomáhať, inými slovami, aby ešte pasívnejšie akceptovali nezmyselné vojny, ktoré vyvolávajú katostrofické stavy pre najúbohejších na tomto svete a ktoré slúža len zveľaďovaniu moci istých kruhov Západu.
Zmienená Európska Rada pripravuje "Tolerančný zákon", ktorý po jeho zavedení "pripraví" občanov EÚ na to, aby tolerovali všetko, čo sa im v zmysle novej "tolerancie" nariadi.
Masy úbohých utečencov, zaplavujúcich Európu sú len prostriedok pre dosiahnutie istých plánov a cieľov. Absolútna väčšina utečencov sú ľudia, čo doma všetko stratili a ich utrpenie si priemerný Európan sotva vie predstaviť. Celou ich nádejou je "zem zasľúbená", a to je pre nich EÚ. Keď sa všsk po obrovských útrapách napokon dostanú do Európy, tak zažívajú nepríjemné prekvapenie. Príslušné oficiálne úrady sú úplne nepripravené na ich prijatie a občania im z veľkej časti prejavujú odpor, prípadne až nenávisť. Maďarsko stavia na hranici vysoké drótené ploty, v Macedónsku  nasadzovala polícia proti nim slzotvorný plyn a v Nemecku horia početné domovy pre azylantov.
Pokračovanie nasleduje